Простота с USB дисплей

  USB мониторът Philips е идеален за употреба в условията на мобилна клиника, където захранването с променлив ток може да не е лесно достъпно. Просто го свържете с един USB кабел от ноутбука си, за да предоставите видео и захранване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD монитор

Дисплей за клинични прегледи, 21, 5"/54, 6 см C221S3UCW/00 Търсене на подобни продукти

Простота с USB дисплей

идеален за използване в клинични условия

 • Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Микробите се превръщат във все по-голям проблем в болниците и клиничните среди по целия свят, тъй като могат да предизвикат застрашаващи живота инфекции. Дисплеите за клинични прегледи Philips се изправят срещу това предизвикателство чрез противомикробна добавка, отговаряща на изискванията на JIS Z2801, в материала на корпуса, която е неразделна част от корпуса на дисплея. Вашето здраве, както и това на пациентите ви, вече е гарантирано от този щит, който пречи на развитието на най-разпространените микроорганизми, като "Staphylococcus aureus (Гастроентерит)", "Escherichia coli (Е Коли)" и "Klebsiella (Пневмония)".

 • Захранването за медицински цели гарантира безопасност с ниски емисии

  Основна безопасност, добри работни показатели и надеждност са основните изисквания в професионалната клинична среда. За разлика от стандартните дисплеи, дисплеите за клинични прегледи Philips използват захранване за медицински цели, за да отговорят на тези изисквания. Захранването съответства на стандарта EN/IEC 60601-1, като осигурява основна безопасност и добри работни показатели. В допълнение то също е в съответствие със съпътстващия стандарт EN/IEC 60601-1-2 за електромагнитни тестове и съвместимост за медицински цели. Много държави, болници и клиники изискват съответствие с тези стандарти.

 • Моментално включване благодарение на технологията със светодиоди

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • Един USB 2.0 съединител за лаптоп – за захранване и видео

  USB мониторът Philips е способен да показва картина и да черпи мощност директно от USB портовете на вашия лаптоп през един единствен USB кабел. Не са необходими допълнителни захранващи или видео кабели, а резултатът от това е опростена връзка между лаптопа и монитора през един единствен кабел, осигуряваща изключително ниско потребление на енергия.

 • 70 мм настройка на височината за идеално положение на седене

  Компактната ергономична основа е "приятелски настроена към хората" стойка на мониторите Philips с регулиране на наклона, завъртането и височината, така че всеки потребител да може да разположи монитора за постигане на максимално удобство и ефективност при гледане.

 • Регулиране на наклона и завъртането за идеален ъгъл на гледане

  Наклонът и завъртането на екрана са възможни благодарение на вграден в опората механизъм, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

Вижте всички спецификации
 • Обърнете внимание: Екранът не е сертифициран за употреба в близост до пациенти. Използването му за първична диагностика е изцяло отговорност на болницата или клиничния оператор.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува