Определяне на света на високата детайлност

  Насладете се тръпката на картина с висока детайлност, давана от BDP7200. Вкусете от всеки детайл, плавни действия и ярки цветове с Deep Colour. Можете да се наслаждавате и на любимите си досегашни DVD филми, с подобряване до 1080p чрез HDMI.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Определяне на света на високата детайлност

с възпроизвеждане от Blu-Ray дискове

 • Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

  Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

  Дисковете Blu-ray пренасят данни с висока разделителна способност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират изображенията с висока детайлност. Сцените сякаш оживяват, когато детайлите изпъкват срещу вас, движенията стават гладки, а изображенията придобиват кристална яснота. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук и така възприемането на аудио става невероятно реалистично. Големият обем за съхраняване на Blu-ray дисковете позволява и вграждане на цял куп интерактивни възможности. Безпроблемното придвижване по време на възпроизвеждане и останалите забележителни функции, като изскачащи менюта, внасят едно съвсем ново измерение в домашните развлечения.

 • Bonus Viewс с видео "картина в картина" и избор на аудио

  Bonus Viewс с видео "картина в картина" и избор на аудио

  С Bonus View можете да се насладите на видео "картина в картина" и избор на аудио. Втори, по-малък прозорец, който работи с отделна видео последователност, се появява върху главната картина. След това можете да избирате дали искате да слушате какво става в по-малкия прозорец, или в по-големия. Това ви позволява да използвате многото специални функции, често включвани на филмите на Blu-ray дискове. Можете например да слушате коментара на режисьора в по-малкия прозорец, докато той посочва към дадени сцени и актьори в главната картина.

 • Пълна HD 1080p за изключителна рязкост на образите

  Пълна HD 1080p за изключителна рязкост на образите

  Дисковете Blu-ray имат възможността да пренасят данни с висока детайлност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират изображенията с пълна HD. Това може само да означава, че получавате най-добрата възможна телевизионна картина, предлагана днес - пригответе се за един празник за очите.

 • Deep Color с ярки образи в над един милиард цвята

  Deep Color с ярки образи в над един милиард цвята

  Реалният свят не е ограничен по цветове - може да възникне практически всеки оттенък на всеки нюанс, във всякакво осветяване. Това, което виждате на телевизионния екран, е друга материя, така че образите често не изглеждат истински като в живота. Deep Color пресъздава естествения свят на вашия телевизионен екран, като ви поднася милиони цветове, съществуващи в действителност, и като издига вашите изживявания от гледането до нови висоти.

 • 1080p при 24 кадъра/сек. за образи с кинематографско качество

  1080p при 24 кадъра/сек. за образи с кинематографско качество

  Внася истинско кино преживяване във вашия хол с видео с 24 кадъра за секунда. Всички оригинални филми са записани на тази скорост, което и допринася за атмосферата и за уникалното качество на образът. Blu-ray Disc плейърите на Philips са готови да ви доставят 24-кадрово видео директно от Blu-ray диска - това ви предоставя изключително усещане за истинско кино с висока детайлност на образа, което ще ви смае.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри и телевизори, с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Безупречно видео без изкривявания с MPEG и обемно понижаване на шума

  Безупречно видео без изкривявания с MPEG и обемно понижаване на шума

  Видеокамерите и фотоапаратите приемат аберации (или шумове) от най-различни източници. Те, дори да не са видими поотделно, допринасят за по-лошото качество на картината. Функцията MPEG и обемно намаляване на шума изчиства картината, така че да сте сигурни в кристално чистия образ всеки път.

 • DVD подобряване на видео до 1080p през HDMI, за образи, близки до HD

  DVD подобряване на видео до 1080p през HDMI, за образи, близки до HD

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно ясни изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук 7.1 с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук 7.1 с висока вярност

  Dolby TrueHD осигурява 7.1 канала и DTS-HD аудио с висока детайлност с най-качествен звук от дисковете Blu-ray. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD аудиото с висока детайлност допълват цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.

 • Наслаждавайте на филмите и музиката си от CD и DVD

  Наслаждавайте на филмите и музиката си от CD и DVD
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува