Blu-ray диск плейър

  Прекрачете в света на високата детайлност

  Използвайте пълния потенциал на своя HD телевизор за върховно изживяване при гледане

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Прекрачете в света на високата детайлност

с възпроизвеждане на Blu-Ray дискове

 • Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

  Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

  Дисковете Blu-ray имат възможност да пренасят данни с висока разделителна способност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират HD изображенията. Сцените сякаш оживяват, когато детайлите отскачат към вас, движенията стават гладки, а изображенията придобиват кристална яснота. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук и така възприемането на аудио става невероятно реалистично. Големият обем за съхраняване в дисковете Blu-ray дава възможност и за вграждане на цял куп интерактивни възможности. Безпроблемното придвижване по време на възпроизвеждане и останалите забележителни функции, като изскачащи менюта, внасят цяло ново измерение в домашните развлечения.

 • 1080p при 24 кадъра/сек. за образи с кинематографско качество

  1080p при 24 кадъра/сек. за образи с кинематографско качество

  Внася истинско кино преживяване във вашия хол с видео с 24 кадъра за секунда. Всички оригинални филми са записани на тази скорост, което и допринася за атмосферата и за уникалното качество на образът. Blu-ray Disc плейърите на Philips са готови да ви доставят 24-кадрово видео директно от Blu-ray диска - това ви предоставя изключително усещане за истинско кино с висока детайлност на образа, което ще ви смае.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук 7.1 с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук 7.1 с висока вярност

  Dolby TrueHD осигурява 7.1 канала и DTS-HD аудио с висока детайлност с най-качествен звук от дисковете Blu-ray. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD аудиото с висока детайлност допълват цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.

 • DVD подобряване на видео до 1080p през HDMI, за образи, близки до HD

  DVD подобряване на видео до 1080p през HDMI, за образи, близки до HD

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно ясни изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Наслаждавайте на филмите и музиката си от CD и DVD

  Наслаждавайте на филмите и музиката си от CD и DVD
Вижте всички спецификации
 • Необходими са HD аудио приемник и звукова система.
 • Важи за съвместими с HDMI CEC устройства, свързани към HDMI порта на BDP7100. Philips не гарантира 100% съвместимост с всички HDMI CEC устройства.
 • "BONUS VIEW" е търговска марка на Blu-ray Disc Association

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува