Bluetooth

  тонколона за поставяне с Bluetooth®

  Освободете музиката си и зареждайте вашия телефон с Android

  Поставете своя телефон с Android и се наслаждавайте на качеството на звука от стилната тонколона за поставяне Philips AS851/10. Цифровата обработка на звука осигурява чиста тишина и кристално ясен звук, а Songbird позволява да синхронизирате музика между телефона и компютъра си Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Освободете музиката си и зареждайте вашия телефон с Android

с тази тонколона за поставяне

 • Интелигентно проектираната FlexiDock за поставяне и зареждане на вашия телефон с Android

  Интелигентно проектираната FlexiDock за поставяне и зареждане на вашия телефон с Android

  Philips FlexiDock е идеална за телефони с Android. Нейната уникална конструкция по интелигентен начин побира повечето телефони с Android - независимо дали гнездото за свързване на телефона е отдолу, отстрани, а дори и отгоре. Тази изключителна гъвкавост е първа по рода си, като става за всички телефони с Android, изработени от различни производители, без стандартизирано положение и ориентация за гнездото за връзка с микро-USB. Освен това поставката може да се регулира така, че да държи телефона във вертикално или хоризонтално положение, за да можете да поставите своя телефон с Android в центъра на тонколоната.

 • Търсене и споделяне на музика и много други функции с приложението DockStudio

  Търсене и споделяне на музика и много други функции с приложението DockStudio

  Безплатното приложение Philips DockStudio дава безброй уникални функции на вашата тонколони за поставяне. Можете да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят, да преглеждате музикалната си колекция и да споделяте с приятели това, което слушате - във Facebook, или снимки на изпълнителя - във Flickr. Приложението се предлага в комплект с музикалната функционалност Songbird, която ви дава възможност да откривате, пускате и синхронизирате безпроблемно мултимедия между компютъра и устройствата с Android. В режим "Часовник" приложението ви позволява да зададете множество персонализирани музикални аларми и да получите актуална прогноза за времето. Напълно безплатно, можете да го изтеглите от Google Play.

 • Поточно възпроизвеждане на музика през Bluetooth от устройство с Android

  Поточно възпроизвеждане на музика през Bluetooth от устройство с Android

  Слушайте всичките си любими песни с тонколона, която предава приказен звук. Тази тонколона за поставяне Philips изпълнява музика от вашите устройства с Android през Bluetooth. Просто изтеглете безплатното приложение Philips DockStudio и Bluetooth автоматично ще се включи и ще се свърже при поставянето на устройството. Ще се радвате на мощен и изключителен звук, с неповторимо удобство. Едва ли има нещо друго, което да звучи толкова добре.

 • Songbird за търсене, пускане и синхронизиране на музика между компютъра и устройства с Android

  Songbird за търсене, пускане и синхронизиране на музика между компютъра и устройства с Android

  Songbird е изчистена, лесна за ползване компютърна програма - приложение за платформата Android. Тя ви дава възможност да откривате и пускате цялата мултимедия, която желаете, и да я синхронизирате безпроблемно с компютъра. Нейните интуитивни и мощни функции за управление на музика ви позволяват да откривате нови изпълнители и музикални стилове директно в програмата чрез магазини, услуги и уеб сайтове за музика и мултимедия. Пускайте музика от своята фонотека, както и мултимедия от интернет, и синхронизирайте всичко без проблем между компютъра и вашите устройства с Android.

 • Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

 • Прецизно настроени тръбни баси за възпроизвеждане на дълбоки и стегнати баси

  Прецизно настроени тръбни баси за възпроизвеждане на дълбоки и стегнати баси

  Богатата 3L акустична сила на звука на басовите високоговорители е идеално съчетана с прецизно настроените тръбни баси, осигурявайки възпроизвеждане на наистина впечатляващи и стегнати баси от този толкова компактен високоговорител. Резултатът е изключителен реализъм и обгръщащ звук.

 • Красиво извита задна страна за елегантност и прецизен звук

  Изчистените линии и красотата на извития заден капак не само изглеждат прекрасно, но и създават по-ефективна акустична структура. Прецизно проектираната извивка подсилва твърдостта на кутията на тонколоната, като намалява в голяма степен вътрешния резонанс и дава по-прецизно и естествено възпроизвеждане на звука. Ще се наслаждавате както на прекрасно изглеждащи тонколони, така и на удивителен звук.

 • Оптимална акустична сила на звука, която отговаря на изискванията на тонколоните

  Интелигентният звуков дизайн ви дава най-доброто възможно възпроизвеждане на басите. Акустичната сила на звука, предназначена за всяка мембрана със среден обхват, съответства идеално на нейните акустични изисквания. Ниските тонове са дълбоки и стегнати, което дава силни и богати баси.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува