Bluetooth® адаптер

  Bluetooth® адаптер

  Свържете до 3 смартфона едновременно

  Philips Bluetooth® адаптер с MULTIPAIR превръща вашата система високоговорители за Hi-Fi/компютър в безжична озвучителна система. Просто свържете адаптера, за да извличате поточно музика по безжичен път от до три смартфона, таблета и устройства с Bluetooth®. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Bluetooth® адаптер

Bluetooth® музикален приемник, с MULTIPAIR, Bluetooth® aptX, AAC и NFC, Цифров извод AEA2700/12 Търсене на подобни продукти

Свържете до 3 смартфона едновременно

 • Обменяйте музика незабавно между 3 устройства с MULTIPAIR

  Обменяйте музика незабавно между 3 устройства с MULTIPAIR

  Сдвоете до 3 смарт устройства, за да можете да извличате поточно музика от което пожелаете, без досадно прекъсване на сдвояването и повторно сдвояване. За да възпроизвеждате песен на друго устройство, просто го вземете и натиснете бутона за възпроизвеждане. Песента на първоначалното устройство ще спре, а новата ви песен ще превземе ефира, идеално при споделяне с приятели, за партита или просто за възпроизвеждане на различни песни, съхранявани на различни устройства. Оставете приятелите и роднините си да сдвояват едновременно, за да можете да обменяте музика незабавно.

 • Приложения за стрийминг на музика от смартфон или таблет към Hi-Fi система

  Приложения за стрийминг на музика от смартфон или таблет към Hi-Fi система

  Всеки почитател на музиката има любима музикална услуга или приложения за онлайн радио в мобилните си устройства. Сега можете да пускате всичко това направо на своята Hi-Fi система.

 • Висококачествено поточно предаване на музика с Bluetooth® (aptX® и AAC)

  Висококачествено поточно предаване на музика с Bluetooth® (aptX® и AAC)

  С усъвършенствана технология излъчваният поточно чрез Bluetooth® звук се извежда на следващото ниво. Стандартният Bluetooth® звук използва SBC кодек, създаден за основен пренос на звук, който понякога не удовлетворява слушателите. Адаптерът Philips обаче е оборудван с висококачествена безжична технология Bluetooth® (aptX® и AAC), предоставяща богат, мощен и кристално ясен звук. Съвместима с най-новите смартфони, таблети и други устройства с Android™ и Apple iOS, сега чрез тази технология Philips предоставя качеството на звука, което сте свикнали да очаквате. Безжичната музика никога не е звучала толкова добре.

 • Свързва се с почти всяка Hi-Fi система или система компютърни високоговорители

  Свързва се с почти всяка Hi-Fi система или система компютърни високоговорители

  Можете да свържете Bluetooth® Hi-Fi адаптера към почти всяка Hi-Fi система или система компютърни високоговорители чрез стандартен аналогов изход за аудио (RCA) или 3,5-мм жак.

 • Bluetooth® сдвояване с едно докосване чрез NFC

  Bluetooth® сдвояване с едно докосване чрез NFC

  Сдвоявайте Bluetooth® устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth® сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • Стилен и компактен дизайн

  Стилен и компактен дизайн

  Bluetooth® Hi-Fi адаптерът има компактен и изчистен дизайн, които подхожда идеално на любимата ви Hi-Fi система.

 • Работи с всеки смартфон или таблет с технологията Bluetooth®

  Работи с всеки смартфон или таблет с технологията Bluetooth®

  Bluetooth® Hi-Fi адаптерът работи с поддържащи Bluetooth телефони и таблети. Просто включете Bluetooth, свържете устройството към Bluetooth Hi-Fi адаптера и изпълнявайте музика от своя смартфон или таблет на вашата Hi-Fi система.

 • "Plug and Play" за лесно използване

  Bluetooth® Hi-Fi адаптерът се свързва лесно с любимите ви Hi-Fi устройства. Просто го включете в RCA или 3,5 -мм гнезда и сте готови за изпълнение на музика от своя смартфон или таблет на Hi-Fi уредба.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува