Ултратънък Smart LED телевизор

  Възхитителен от всеки ъгъл

  Представяме Elevation, нашето най-завладяващо зрително изживяване. 4-странният Ambilight XL и технологията Prism позволяват ултратънки размери и създават илюзията, че вашият телевизор се рее в ореол от светлина. Проектиран да впечатлява. Вижте всички предимства

 • Възхитителен от всеки ъгъл

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Elevation Ултратънък Smart LED телевизор

151 см (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Търсене на подобни продукти

Възхитителен от всеки ъгъл

Ултратънък телевизор с 4-странен Ambilight XL

 • Smart TV – една вселена от развлечения онлайн

  Изследвайте границите отвъд традиционните телевизори. Наемайте и възпроизвеждайте поточно филми, видео, игри и други – директно на телевизора, от онлайн видео магазините. Гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения със Smart TV. Общувайте със семейството и приятелите си чрез Skype™ или социалните мрежи. Или просто сърфирайте в интернет!

 • Приложение MyRemote – управлявайте телевизора с вашия телефон или таблет

  Управлявайте телевизора и правете записи в движение без дистанционно управление – с едно лесно за използване приложение. Превърнете своя таблет или смартфон в универсално дистанционно управление с всички функции на оригиналното ви дистанционно, плюс някои допълнителни възможности, като въвеждането на текст. Функцията SimplyShare излъчва съдържание към екрана на телевизора. С функцията Wi-Fi Smart Screen прехвърляте цифровата телевизия на вашите устройства. Не пропускайте нищо – записвайте любимите си програми в движение със записите с MyRemote. Просто прегледайте справочника на ТВ програмите, за да изберете кои предавания да запишете и да гледате по-късно. Един Smart TV заслужава едно наистина интелигентно приложение.

 • Wi-Fi Miracast™ – показва съдържание от устройствата ви на телевизора

  Гледайте каквото, където, когато пожелаете. Показвайте съдържанието от екрана на вашите устройства на голям екран. Споделяйте снимки от екрана на вашия смартфон, лаптоп и други. Свързването става лесно, а технологията работи с множество различни устройства.

 • 900 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.

 • Представете си телевизорът ви да се рее в ореол от светлина

  Представете си телевизорът ви да се рее в ореол от светлина

  Представете си телевизорът ви да се рее в ореол от светлина. Най-прекрасното преживяване с Ambilight, което сме създавали някога, прожектира особено широко сияние около 4-те страни на вашия телевизор върху близката стена. Екранът ви изглежда значително по-широк, усещането е по-силно... а телевизорът ви изглежда, сякаш се носи във въздуха. Цветният ореол се настройва автоматично според телевизионната картина, а благодарение на функцията за адаптиране спрямо стената, цветът на светлината идеално подхожда на картината независимо от цвета на стената.

 • Дистанционно управление с клавиатура и маркер — повече контрол от всякога

  Дистанционно управление с клавиатура и маркер — повече контрол от всякога

  Нашето напълно интуитивно дистанционно управление има всички стандартни функции, като курсорни клавиши, бутони за сила на звука и бутони за бързи команди. А в допълнение, просто натиснете и задръжте бутона OK за лесна навигация. Функцията за маркиране работи като мишка, като ви позволява да посочвате, щраквате и превъртате лесно съдържанието на екрана. Обърнете дистанционното от другата страна и ще получите пълна клавиатура за лесно въвеждане на текст! А ето и най-доброто – нашето интелигентно дистанционно управление има жироскопични сензори, благодарение на което разпознава "горе" и "долу", така че можете да пишете текст, без да се притеснявате, че може да смените канала.

 • Ултратънък телевизор с технология Ambilight Prism

  Насладете се на емоцията, цвета и мощта на Ambilight на вашия свръхтънък телевизор. Технологията Prism позволява да позиционирате светодиодите на Ambilight LED в централната част на гърба на телевизора. Интелигентни алгоритми насочват светлината, която се отразява между стената ви и телевизора, като се разширява навън, за да предостави най-големия и мек ореол на Ambilight.

 • Дизайнът на нашата прозрачна стойка извисява, давайки реещ се ефект

  Първият ни телевизор с 4-странен Ambilight XL заслужава стойка, която го извисява над обичайното. Ето защо Philips TV създаде прозрачна стойка, която да се слива незабележимо с мебелите, върху които е поставена, с което се създава визуален реещ се ефект за телевизора.

 • Персонална конзола за стена, проектирана за 4-странен Ambilight XL

  Philips специално проектира конзола за стена (включена в комплекта), която да се използва заедно с 4-странен Ambilight XL за съвършения реещ се ефект.

 • Skype™ за лесно извършване на гласови и видео повиквания на телевизора

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете камерата за телевизор Philips (включена в комплекта) в телевизора си и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Perfect Pixel HD – нашата удостоена с награди система за подобряване качеството на картината

  Нашата най-усъвършенствана картина без трептене, с ненадмината рязкост и чистота. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast за Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува