За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7600_12/55pus7600_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
    За повече информация изтеглете Енергиен етикет

    4K UHD супер тънък телевизор, работещ под Android™

    4K UHD изключително тънък LED телевизор, работещ под Android

    Серията 7600 издига мощта на Android до форма на изкуството. От дизайна Razor Slim и 4K UHD качеството, което осигурява плавно движещи се изображения, телевизорът е красив отвътре и отвън. Нищо чудно, че журито на EISA го обяви за най-изгоден телевизор в Европа за 2015 – 2016 г. Вижте всички предимства

  • 4K UHD изключително тънък LED телевизор, работещ под Android

    Play Pause
    You need Flash to see video.
    Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

7600 series 4K UHD супер тънък телевизор, работещ под Android™

139 см (55"), 4K Ultra HD LED телевизор, Четириядрен, 16 GB и разширяем, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS7600/12 Търсене на подобни продукти

4K UHD изключително тънък LED телевизор, работещ под Android

С 3-странен Ambilight

  • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

    Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

  • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

    Ultra HD телевизорът разполага с 4 пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено усещане за дълбочина, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

  • Micro Dimming Pro за невероятен контраст

    Micro Dimming Pro оптимизира контраста на вашия телевизор въз основа на осветеността на средата. Сензор за светлина и специален софтуер анализират картината в 6400 различни зони, за да се наслаждавате на невероятен контраст и качество на картината за наистина реалистично визуално изживяване — денем и нощем.

  • Разделителната способност Ultra преобразува всякакво съдържание в отчетливо Ultra HD

    Разделителната способност Ultra преобразува всякакво съдържание в по-рязка Ultra HD картина на екрана. Усъвършенстваното мащабиране, съчетано с уникалните алгоритми на Philips за изтъняване на линиите, преобразува оригиналните пиксели в по-добри пиксели. Резултатът е видимо усъвършенствано изображение с по-фини линии и по-добри, по-дълбоки детайли.

  • Pixel Precise Ultra HD: открийте наситеното качество на UHD картината

    Красотата на 4K Ultra HD телевизора е в наслаждението от всеки детайл. Системата Philips Pixel Precise Ultra HD конвертира всяка входна картина в поразителна UHD разделителна способност на екрана ви. Наслаждавайте се на плавно, но отчетливо движещо се изображение и изключителен контраст. Открийте по-дълбоки черни тонове, по-бели бели, наситени цветове и естествени тонове на кожата — всеки път и от всеки източник.

  • Възползвайте се от мощта на Quad Core и вградения Android

    Процесорът Philips Quad Core обединява сили с Android, за да осигури вълнуващо игрово изживяване. А с Android на вашия телевизор ще навигирате, зареждате приложения и възпроизвеждате видео по супер бърз, супер интуитивен и супер забавен начин.

  • Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

    Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

    Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips ви дават повече от традиционното ТВ програмиране, за да ви осигурят голяма онлайн колекция от филми, телевизия, музика, приложения и игри. 16 GB разширяема памет ви дава предостатъчно място за съхраняване на любимото ви съдържание и инсталиране на още приложения.

  • Плъзгане, въвеждане, говорене и още – наистина интелигентно взаимодействие

    Плъзгане, въвеждане, говорене и още – наистина интелигентно взаимодействие

    Направихме новите си дистанционни управления също толкова забавни за използване, колкото Android TV, с които се сдвояват. Въвеждайте текст с помощта на Google voice* или пълна Qwerty клавиатура. Кажете: "Open YouTube", за да заредите приложението. Преплъзвайте семейни снимки на сензорния пад за плъзгане или просто използвайте като класическо дистанционно управление.

  • Технологията Philips Double Ring за богати и мощни баси

    Технологията Philips Double Ring за богати и мощни баси

    Технологията Philips Double Ring позволява повече движение на високоговорителите в събуфърите – а повече движение означава повече заряд! Така че ще се наслаждавате на силни, богати баси дори при тънка конструкция на телевизора.

  • Хромираната тънка стойка използва дизайна, за да подобри изживяването ви

    Гледате телевизия заради това, което е на екрана, не това, което е под него. Проектирахме хромираната тънка стойка така, че акцентът да е върху телевизора – както трябва да бъде.

  • Чуйте всеки детайл с DTS Превъзходен звук

    Чудесните високоговорители за телевизор се нуждаят от мощна система за обработка, която запазва чистотата на оригиналното аудио съдържание. DTS Premium Suite е разработен да осигурява изживяването, което потребителите очакват от звуковата обработка от висок клас: завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, който се възпроизвежда при максимална сила на звука и без промени, изрязване или изкривяване.

Вижте всички спецификации
  • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
  • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
  • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
  • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
  • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
  • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
  • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
  • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
  • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
  • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува