широкоекранен плосък телевизор

  широкоекранен плосък телевизор

  Превъзходно качество на изображението

  Елегантно проектираният телевизор, който можете да окачите на стената, е вече реалност. Този плосък телевизор предлага най-доброто за класа си качество на изображението за вашата система за домашно развлечение Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Matchline широкоекранен плосък телевизор

42 инча, плазмен, Прогресивно сканиране 42PF9946/12 Търсене на подобни продукти

Превъзходно качество на изображението

с най-новата плазмена технология

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • Плазмен WVGA дисплей с подобрена разделителна способност, 852 x 480 пиксела

  Този WVGA дисплей с най-съвременна плазмена технология на екрана има подобрена широкоекранна разделителна способност от 852 x 480p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Digital Crystal Clear осигурява живи изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е комплект от нововъведения за картината, който оптимизира цифрово качеството на картината за оптимален контраст, цвят и рязкост. Все едно, че гледате живи изображения като на кино.

 • Активният контрол със светлинен сензор оптимизира изображението

  Активният контрол е уникален и интелигентен начин за оптимизиране на качеството на изображението, чрез измерване и анализ на входящия сигнал, за да се регулират автоматично настройките за качество на картината. Активният контрол със светлинен сензор използва сензор за настройка на яркостта на картината според условията на осветеност в стаята.

 • Звук Virtual Dolby Surround за звучене като в кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Гледайте съдържание от персоналния компютър във втори прозорец на телевизора

  Картина в графика представлява малък прозорец в основната картина, който ви позволява да наблюдавате данни/графика на вашия основен телевизионен екран. Дава възможност едновременно да гледате данни/графика и телевизионната програма.

 • Телетекстът с двойна страница позволява да се гледат едновременно две страници

  Телетекстът с двойни страници ви позволява да гледате едновременно две страници телетекст една до друга

 • 10 страници Интелигентен текст за бърз достъп до телетекст.

  Телетекстът е общоприета система, използвана от повечето разпространители. 10 страничният интелигентен текст ви дава бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува