Aurea

  Професионален LCD телевизор

  Изкушение със светлина

  Предложете на гостите уникални изживявания с хотелския телевизор Philips Aurea. Интерактивният телевизор показва нежен ореол от светлина, съответстващ на цветовете на екрана, като добавя изцяло нова атмосфера към хотелската стая. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изкушение със светлина

 • 100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

  100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

 • HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с истински HD формат

  HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с истински HD формат

  HD Natural Motion е създадено от Philips, за да премахне ефекта на трепкане, който се появява във филмовите образи. HD Natural Motion оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (напр. на DVD и Blu-ray диск). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движението и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище. HD Natural Motion отстранява трепкането от SD и HD изображения, включително 1080p, за показване на движещи се образи, което надминава киното!

 • Мощен звук от уникалните скрити високоговорители

  Мощен звук от уникалните скрити високоговорители

  Невидима озвучителна система, която отлично се слива с дизайна на Aurea. Въпреки че е невидима отвън и изключително компактна отвътре, няма компромиси с качеството на звука. Новата революционна матрица от микротонколони е с по 12 високоговорителя от всяка страна, като излъчва звука през невидим тънък процеп отпред на телевизора. Тези високоговорители създават зона на ясен и пространствен звук, допълващ обогатеното зрително възприятие. Басовите честоти се възпроизвеждат от 2 мощни събуфъра, вградени в задната част на телевизора.

 • Ambilight Spectra с активна рамка Active Frame и сетивен ореол

  Ambilight Spectra с активна рамка Active Frame и сетивен ореол

  Сетивният ореол на Ambilight Spectra добавя магически измерения към зрителните ви възприятия. Активната рамка Active Frame разширява осветеността и атмосферата на изображението надалече извън границите на екрана в нежен калейдоскоп от цветове. Ще се почувствате напълно потопени в картини, а начинът ви на гледане ще бъде по-интензивен, отколкото бихте могли да си представите. Компактната светодиодна технология включва 126 мощни светодиода, разположени около екрана. Това създава множество сегменти, преливащи се в едно нежно обкръжение от светлина в активната рамка, пряко обгръщащо екрана и свободно плуващо в омекотен ореол на стената.

 • Интерфейс за управление Serial Xpress за интерактивни системи

  Телевизорът може да се свързва към външни декодери и цифрови приставки (set-top box) на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейса за управление Serial Xpress (протокол UART).

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • Истински HD (1920x1080p) с вграден DVB-T тунер

  С най-съвременна технология на LCD екрана, този телевизор има разделителна способност за пълна висока детайлност - 1920 x 1080p. Това позволява най-доброто възможно качество на картината от всеки формат на входен HD сигнал. Той показва ярък, жив и рязък образ без трептене, който ще даде на гостите подобрено усещане при гледане. С вградения DVB-T тунер, телевизорът предлага цифрови ефирни телевизионни канали, наред със съществуващите аналогови канали.

 • USB съединител за лесно моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Този телевизор Philips позволява на госта да свърже USB устройство за лесно и незабавно изпълнение на мултимедийно съдържание. Поддържаните формати на възпроизвеждане са MP3, слайдшоу файлове (.alb) и JPEG снимки.

 • Съвместим със свързващ панел Philips за използване на устройства на гостите

  Този телевизор работи безпроблемно със свързващи панели на Philips. Гостът може лесно да свързва и показва мултимедия от компютър, MP3 плейър, DVD плейър, видеокамера и разни други устройства. При автоматичното намиране на свързващия панел и телевизора става автоматично превключване към съдържанието от свързаното устройство на потребителя.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

Вижте всички спецификации
 • За информация относно страните-членки в DVB-T се обърнете към вашето лице за контакти с Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува