Wi-Fi

  Aurea

  LCD телевизор

  Потопете се в едно уникално изживяване

  Преобразете зрителните си изживявания с Aurea. С уникален Ambilight Active Frame и зашеметяващо качество на картина и звук, можете да потънете изцяло в най-уникалното зрително изживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Aurea LCD телевизор

102 см (40"), Full HD 1080p, цифров телевизор 40PFL9904H/12 Търсене на подобни продукти

Потопете се в едно уникално изживяване

 • Ambilight Active Frame за зашеметяващо зрително изживяване

  Ambilight Active Frame за зашеметяващо зрително изживяване

  Потопете се в едно уникално изживяване с Ambilight Active Frame. Тази патентована технология на Philips използва над 250 светодиода, за да създаде многоцветна светлинна рамка около екрана, продължаваща и върху стената. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината около телевизора така, че да съответства на картината, и създава потапящо зрително изживяване. Изпитайте магията с Ambilight Active Frame.

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание на телевизора си когато пожелаете. Просто свържете системата си за домашно кино директно към домашната мрежа през вградената Ethernet връзка, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Изпълнение при 100Hz Clear LCD, 2ms, за превъзходна рязкост на движенията

  Изпълнение при 100Hz Clear LCD, 2ms, за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията. Включването на двойна честота на кадрите повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време за реакция 2 милисекунди. Сега можете да се насладите на кристално чиста картина дори и при бърза смяна на образа на екрана.

 • Full HD телевизор с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • Светодиоден телевизор за прекрасна картина при нисък разход на енергия

  Без компромиси! Зашеметяващо качество на картината. Зашеметяващ дизайн. Нисък разход на енергия. Със светодиодния телевизор получавате най-доброто - възхитително качество на картината с висока яркост, невероятен контраст и рязкост и живи цветове, всичко това обвито в тънък дизайн. И което е още по-хубаво, наслаждавайки се на този прекрасен образ, ще пестите до 40% енергия в сравнение с обикновен LCD телевизор със същия размер на екрана. Наслаждавайте се на спираща дъха картина в модерен дизайн.

 • 2x15 W RMS с BBE за свеж и чист звук

  Звукът с висока разделителна способност BBE е основна технология за подобрение на звука (лицензирана от BBE Sound), която ви дава възможност да слушате истинска реалистична музика и разбираема реч с богат и ясно чуваем глас.

 • Гледайте богат избор от уеб видео от YouTube и други

  Net TV ви дава богата селекция от видеоклипове от YouTube и други уеб сайтове за видео. Видеоклиповете са пригодени към вашия телевизионен екран, като ви позволяват да се облегнете и се наслаждавате на онлайн видео с оптимално качество.

 • Дизайн на предния панел изцяло от стъкло, допълващ вашия интериор

  Висока технология, обвита в зашеметяващ дизайн! Авангардната технология със светодиоди позволи на Philips да направи Aurea по-тънък и компактен от всякога. Прекрасният бял Ambilight Active Frame и изцяло стъкленият панел, покриващ екрана, изглеждат превъзходно и при включен, и при изключен телевизор. Дистанционното управление с икони и плъзгач е компактно и ще изглежда като перла върху холната ви масичка. Aurea, създаден да допълва интериора ви.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T MPEG4 само за: Франция, Испания, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция. DVB-C MPEG4 само за избрани оператори: Дания, Норвегия, Финландия, Швеция. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора или от www.philips.com/support под съответния номер на модела.
 • Предлаганите услуги за Net TV зависят от страната и са предмет на условията на ползване.
 • Изисква се допълнителен модул на Philips за DVB-S (част № PFS0001, предлага се само в Германия, Австрия и Швейцария)

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува