BBE

  Плосък телевизор

  По-тънък и по-ясен. Разликата се вижда отдалече.

  Този телевизор е нашият най-тънък и в същото време с елегантна супер изчистена форма, съчетана с технология за готовност за HD. Мощната технология Pixel Plus 2HD и събуфърът за дълбоки баси осигуряват гледане, което е по-широко и по-ясно. Разликата се вижда отдалече.
 Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плосък телевизор

32 инча, LCD, готов за HD (High Definition) 32PFL7782D/12 Търсене на подобни продукти

По-тънък и по-ясен. Разликата се вижда отдалече.

 • Готов за HD и най-високо качество на изобразяване при HDTV сигнали

  Готов за HD и най-високо качество на изобразяване при HDTV сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението на истинския телевизионен сигнал с висока резолюция и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV програми, DVD дискове със син лазер (Blue-ray) или HDVD. Готовността за HD е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, показващ преимуществата на качеството на разделителната способност и изображението на телевизионния сигнал с висока резолюция. Разполага с универсална възможност за свързване както с анологов YPbPr, така и некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD за забележителна детайлност, дълбочина и яснота при HDTV

  Pixel Plus 2 HD за забележителна детайлност, дълбочина и яснота при HDTV

  PixelPlus 2 HD предлага уникално съчетание от съвършена рязкост, естествени детайли, увеличена дълбочина, живи цветове и естествено движение от телевизионни сигнали - стандартни и с висока разделителна способност, както и от мултимедийни източници. Всеки пиксел от входящата картина се подобрява, за да отговаря по-добре на околните пиксели, което води до по-естествена картина. Артефактите в компресираното мултимедийно съдържание се откриват и понижават, което гарантира, че картината е чиста и с отлична рязкост. Цифровото понижаване на шума гарантира, че картината е с идеална гладкост и с съвършена рязкост.

 • Дисплей HD LCD WXGA с разделителна способност 1366x768p

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана има подобрена широкоекранна HD разделителна способност от 1366 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Интегриран цифров тунер за приемане на DVB-T

  Интегрираният DVB-T тунер ви позволява да приемате за гледане или запис на наземна цифрова телевизия. Това означава, че не се нуждаете от нито от преобразуващ приемник, нито от допълнителни кабели.

 • Време за реакция до 8 ms за ясни бързо движещи се обекти

  Времето за реакция измерва скоростта за реакция на сигнала в милисекунди. По-бързото време за реакция е по-добро, защото премахва видимите артефакти в изображението, които могат да влошат възприемането при гледане на бързо движещи се изображения или обекти. В такива случаи този LCD панел ви дава време за реакция 8 ms, така че да можете да гледате LCD телевизора си с ясни бързо движещи се обекти.

 • Digital Natural Motion за гладко движещи се изображения

  Digital Natural Motion е създадено от Philips, за да премахне ефекта на трепкане, който се появява в движещите се изображения. Digital Natural Motion оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (напр. на DVD). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • 28,9 милиарда цвята и съотношение на контраста до 7500:1

  Живи и естествени изображения от най-съвършената обработка на цветовете. Каналите на 3-те цвята (RGB) са оптимизирани с 10-битова технология на RGB обработка, даваща общо 28,9 милиарда цвята. Тя гарантира живи цветове, при това със запазване на отлична рязкост, отлични нива на черното и точно възпроизвеждане на тъмни оттенъци и цветове, за да ви даде ясна и реалистична картина с висок контраст и живи цветове

 • Incredible Surround със събуфър за дълбоки баси

  Incredible Surround™ е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround™ смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround™, вече с вграден събуфър, ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина, по-силни баси и широчина на звука с използване на вграден събуфър.

 • BBE за превъзходна чистота на звука

  Звукът с висока разделителна способност BBE е основна технология за подобрение на звука (лицензирана от BBE Sound), която ви дава възможност да слушате истинска реалистична музика и разбираема реч с богат и ясно чуваем глас.

 • Шарнирна поставка за оптимален ъгъл на гледане

  Този телевизор е с шарнирна поставка, позволяваща гледането от най-удобната ви позиция под произволен ъгъл, така че удоволствието от гледането да е пълно от всяко място в стаята.

 • 4 входа HDMI за изцяло цифрова High Definition връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране с цел максимално качество на картината. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, като включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С 3 HDMI входа отзад и 1 HDMI отстрани на телевизора можете да свързвате няколко източника на HD, например HD цифров декодер (set-top box), Blu-ray плейър и игрова конзола или цифрова камера. Телевизорът ви е напълно подготвен за бъдещето с HD.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува