Плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Ето един чудесен нов телевизор, който ви предлага не само чудесни картина и звук, но и модерен стил и качествено оформление. Функциите му включват Crystal Clear III за естествени, живи изображения и звук Virtual Dolby Surround за превъзходно аудио. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плосък телевизор

32 инча, LCD, Прогресивно сканиране 32PF4320/10 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Crystal Clear III

 • Дисплей HD LCD WXGA с разделителна способност 1366x768p

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана има подобрена широкоекранна HD разделителна способност от 1366 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разпъване на синьото и подсилване на зеленото, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • Гребенчатият 2D филтър увеличава рязкостта и позволява по-фини детайли

  Гребенчатият 2D филтър разделя информацията във видеосигнала за цветност от тази за осветеност (яркост), за да може двете да се обработят поотделно с цел подобряване на разделителната способност и минимизиране на изкривяванията.

 • Активният контрол със светлинен сензор оптимизира изображението

  Активният контрол е уникален и интелигентен начин за оптимизиране на качеството на изображението, чрез измерване и анализ на входящия сигнал, за да се регулират автоматично настройките за качество на картината. Активният контрол със светлинен сензор използва сензор за настройка на яркостта на картината според условията на осветеност в стаята.

 • Звук Virtual Dolby Surround за звучене като в кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

 • VGA вход, за да използвате телевизора си и като компютърен монитор

  Телевизорът има VGA вход, който е съвместим с изходния сигнал за монитора от компютъра. Това означава, че можете да използвате телевизора и като компютърен монитор, както ви е удобно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува