3D LCD монитор със светодиодна подсветка

  Изпитайте 3D игрите на вашия голям дисплей

  Включете се в 3D игрите на светодиодния монитор Philips 273G. С голям дисплей, активни 3D очила и много HDMI входове, игрите току-що станаха по-вълнуващи! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

3D LCD монитор със светодиодна подсветка

G-line, 27"/68, 6 см, 3D, очила 273G3DHSW/00 Търсене на подобни продукти

Изпитайте 3D игрите на вашия голям дисплей

 • 3D Max 120 Hz

  3D Max 120 Hz

  Оставете се да ви очароват 3D игрите, филмите и снимките с този 120 Hz дисплей Philips с 3D Max. Бъдете свободни с безжичните активни 3D очила, които ви носят действителна дълбочина при Full HD детайлност. Приложеният софтуер не само ви позволява да играете 3D игри, но и преобразува 2D съдържанието в 3D. С използването на последно поколение превключващи дисплеи за жива и реалистична дълбочина с разделителна способност 1920x1080, най-новите 3D игри за компютър и Blu-Ray ще изглеждат удивително гладки и кристално ясни. 3D видеофилмите, с тяхната реалистична дълбочина, ще ви потопят в самото действие.

 • SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Вие желаете плосък LCD плосък дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. SmartContrast ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискане само на един бутон!

 • SmartResponse с 2 мс обновяване за 2D игри

  SmartResponse с 2 мс обновяване за 2D игри

  SmartResponse е изключителна технология за ускоряване на Philips, която, когато е включена, автоматично регулира времето за реакция съобразно изискванията на конкретното приложение, например игра или филм, които изискват по-кратки времена за реакция, за да осигурят картина без трептене, без изоставане и без "паразитни образи"

 • Автоматично 3D с най-новото от Blu-ray и игровите конзоли с HDMI

  С Blu-ray плейърите за филми и игри с връзка, съвместима с HDMI 1.4a, 3D дисплеят на Philips ще се превключва автоматично в режим 3D и ще ви даде страхотни образи. Вече без досадни настройки!

 • Светодиодна технология за брилянтни изображения

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Екологично съобразен дисплей без живак

  Мониторите Philips със светодиодна подсветка не съдържат живак - едно от най-отровните природни вещества, вредящо на хора и животни. Благодарение на това дисплеят е екологично съобразен през целия си жизнен цикъл, от производството до изхвърлянето.

 • Трансформирайте своето 2D съдържание в 3D дълбочина с компютърен софтуер

  Преоткрийте любимата си колекция от 2D игри, филми и видео с включения в комплекта компютърен софтуер. С едно щракване на мишката ще видите как те се трансформират с удивителна 3D дълбочина.

 • Активни 3D безжични очила за лесно гледане

  Бъдете свободни с безжичните, акумулаторни активни очила. Край на проблемите с ограничения зрителен ъгъл, докато играете любимите си игри и гледате видео.

Вижте всички спецификации
 • Ако почувствате дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате да гледате 3D продължително време.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст.
 • Прочетете внимателно ръководството за работа, за да научите повече за 3D и здравето
 • Имайте предвид, че компютърният софтуер (TriDef 3D) за 3D игри изисква графична карта AMD/ATI.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува