професионален плосък телевизор

  Плосък телевизор с подготвена система

  Този LCD телевизор с вграден часовник (аларма) предлага картина с невероятна рязкост и живи цветове, както и широк зрителен ъгъл. В съчетание с допълнително предлаганото устройство SmartCard XPress, той е напълно готов за интерактивни услуги и забавление в хотелската стая. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плосък телевизор с подготвена система

Специално проектиран за забавление в хотелската стая

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата от инвестиране в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята. Автоматичната синхронизация за точно време чрез телетекст и запазването на настройките на будилника при отпадане на електрозахранването допълнително повишават комфорта за гостите

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Блокиране панела за управление отпред

  Предотвратява неразрешен достъп до функциите на телевизора

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Защитен достъп до менюто

  Осигурява защитен достъп до инсталационните и конфигурационните настройки чрез специален код или главно дистанционно управление

 • Вградено FM радио

  Вграденото FM радио дава на гостите допълнително удобство без излишно инвестиране в радиоприемници.

 • Съединител за външни тонколони

  Звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване

 • Устройство SmartCard Xpress, съвместимо с интерактивни системи

  Допълнителното устройство SmartCard Xpress (по желание) може да се монтира отзад на телевизора, като дава възможност декодерите и картовите приложения на други производители да се свързват към телевизора, увеличавайки функционалността му. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление Serial Xpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Допълнително вградено захранване

  Допълнителното вградено захранване елиминира необходимостта от отделно захранване за интерактивна система. В случай на автономно използване допълнителното вградено захранване може да бъде изключено с цел пестене на енергия.

 • Интерфейс за управление Serial Xpress™

  Интерфейсът за управление Serial Xpress™ е съвместим с всички основни първокласни развлекателни услуги. Протоколите позволяват свързване на телевизора с външни декодери, декодери set-top box и решения на базата на компютър. Поддържа протоколите UART и RS232.

 • Гарантирано бъдеще чрез актуализиране на софтуера

  Архитектурата с възможност за актуализиране на софтуера гарантира, че телевизорът има осигурено бъдеще и е съвместим с новите технологии и разработки, гарантирайки вашата инвестиция.

 • Digital Crystal Clear осигурява живи изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е комплект от нововъведения за картината, който оптимизира цифрово качеството на картината за оптимален контраст, цвят и рязкост. Все едно, че гледате живи изображения като на кино.

 • LCD WXGA дисплей с висока разделителна способност, 1280 x 768 пиксела

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана ви предлага HD разделителна способност от 1280 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Активният контрол оптимизира качеството на картината, независимо от източника

  Активният контрол прави възможни подобрения в шума и рязкостта с честота 60 пъти в секунда. Чрез непрекъснато коригиране на параметрите на изображението над 3000 пъти в минута, Active Control Plus осигурява оптимални условия за гледане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува