Consumer
Продукти
Philips recipe for apple crumble cookie pie

Ябълков пай от натрошени бисквити

Apple crumble cookie pie

Продукти

5 яйца
125 гр захар
125 гр брашно

Продукти за нарязаните ябълки

100 гр овесени ядки
125 гр брашно
115 гр замразено масло
100 гр захар
1 щипка канела на прах
1 щипка смлян кардамон
1 щипка смлян звезден анасон
4 ябълки
4 супени лъжици кафява захар
Пудра захар

Съставки за топинга

1 Пакет бисквитки
0,5 литра сметана
100 грама захар

Начин на приготвяне на пая

Разбийте захарта и яицето заедно в кухненската машина, като използвате телената бъркалката на максимална мощност.
Когато можете да нарисувате осмица върху сместта и тя остане на повърхността на пяната - това означава, че сместта е достатъчно гъста.
Пресейте брашното и го изсипете внимателно върху сместта (без да разбивате)
Изсипете тестото в намазана тавичка и печете 30 минути.
Извадете тавичката върху плота (поставете кърпа отдолу), поръсете пая със захар и оставете да изстине.

Начин за приготвяне на ябълките

Нарежете замръзеното масло на малки кубчета.
Смесете съставките в голяма купа: брашното, овесените ядки, захарта и кубчетата масло.
Поръсете сместта с канелата, кардамона и звездния анасон.
Измийте ръцете си и омесете съставките докато получите ронливо тесто.
Загрейте фурната до 200 ° C., обелете ябълките и ги нарежете на малки парченца.
Вземете тавичка за печене и я напълнете с парченцата от ябълки.
Поръсете кафявата захар върху парченцата и разбъркайте.
Разстелете ронливото тесто върху ябълките в тавата.
Печете десерта в горещата фурна и оставете да се охлади за 25 до 30 минути.

Завършване

Нарежете пая на три равни парчета.
Разбийте сметаната и захарта с бъркалката на максимална скорост с кухненската машина.
Върху първото парче от блата, добавете сместта от ябълки и декорирайте със сметана с помощтта на шприц. Повторете процедурата и за останалите две парчета.

 

Добър апетит!