Система за домашно кино

  Система за домашно кино

  Изкушение със звук

  Насладете се на 5.1 съраунд звук от изцяло интегрирана система, независимо от стаята. Със специален дизайн, съответстващ на телевизора Philips Aurea, този SoundBar, захранван от Ambisound, е способен и да възпроизвежда превъзходен звук и качествена картина. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изкушение със звук

с Ambisound

 • SoundBar с интегрирани високоговорители, усилватели и DVD плейър

  SoundBar с интегрирани високоговорители, усилватели и DVD плейър

  SoundBar е завършено решение за система за домашно кино от типа "всичко в едно", което възпроизвежда превъзходен съраунд звук 5.1 за потопяващо киноразвлечение. Като интегрира високоговорители, усилватели и DVD плейър, SoundBar е всичко, от което имате нужда под телевизора си. Това ви позволява да запазите дневната си по начина, по който искате да изглежда, но едновременно с това да получите многоканален звук за киномоменти, които да споделите с приятели и със семейството си.

 • Свържете своя iPod за възпроизвеждане с помощта на екранните органи за управление

  Свържете своя iPod за възпроизвеждане с помощта на екранните органи за управление

  Докинг станцията, включена към вашата система за домашно кино, ви позволява да възпроизвеждате филми, музика и снимки от вашия iPod. Нещо повече, вие можете да управлявате своя iPod и да преглеждате съдържанието му на екрана на телевизора си, като правите всичко нужно само с устройството за дистанционно управление на системата. Подобно свързване внася преносимото забавление у дома ви без жертване на удобство и с абсолютна лекота.

 • Подхожда на телевизорите Aurea с елегантен и класен дизайн

  Подхожда на телевизорите Aurea с елегантен и класен дизайн

  Израз на класа, промъкнал се в дневната ви, с дизайн, съответстващ на зашеметяващия телевизор Aurea - на този SoundBar му е писано да удивява с външен вид и работни показатели. Отдайте се на изключителни домашни развлечения без компромиси със стила си на живот.

 • Подхожда на всеки FTV, но оптималният е поне 42-инчов

  Подхожда на всеки FTV, но оптималният е поне 42-инчов

  SoundBar придава атмосфера на изтънченост и изящност на всяка дневна стая. Макар да е проектиран за използване с плосък телевизор с поне 107 см (42") екран, той може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Органи за управление на сензорния панел, позволяващи лесно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Органи за управление на сензорния панел, позволяващи лесно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Органите за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Ambisound за 5.1 обемен звук от по-малко високоговорители

  Ambisound за 5.1 обемен звук от по-малко високоговорители

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Качеството на звука, което е просто неземно, се възпроизвежда от DoubleBASS и меки куполни високоговорители. DoubleBASS улавя ниските честоти и ги възпроизвежда в обхвата на чуваемост на събуфъра, така че ще чуете дори най-ниските баси. Меките куполни високоговорители възпроизвеждат ясно високите и средни честоти, което повишава яснотата на звука и разширява стереозвука, така че ще чуете всичко с цялата му чистота.

 • Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Насладете се на невероятно отчетливо висококачествено видео на екрана на вашия телевизор с прогресивно сканиране с Faroudja DCDi. Тази функция премахва назъбените ръбове, които се появяват при гледане на стандартно видео с презредова развивка, особено когато има движещо се изображение, като с това допринася за естествено изглеждащи екшън сцени. Изведете с тези по-чисти и гладки картини изживяването при гледане на следващото по-високо ниво.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува