Безжичен телефон

  Безжичен телефон

  Удобно и лесно

  Насладете се на простотата на безжичния телефон Philips XL490, който включва изключително голям дисплей и клавиши, удобни слушалки и полезни функции като увеличаване силата на звука, съвместимост със слухови апарати, въвеждане на множество телефонни номера и настройки за поверителност. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжичен телефон

1, 9" дисплей/ бяла подсветка, Високоговорител в слушалката XL4901S/53 Търсене на подобни продукти

Удобно и лесно

 • 4,8 см (1,9") високо контрастен графичен дисплей

  4,8 см (1,9") високо контрастен графичен дисплей

  4,8 см (1,9") високо контрастен графичен дисплей с бяла подсветка

 • Усъвършенствана поверителност: черен списък, тих режим, забрана за обаждания*

  Усъвършенствана поверителност: черен списък, тих режим, забрана за обаждания*

  Черният списък ограничава приемането на обаждания от конкретни номера или започващите с определени цифри. Можете да блокирате 4 набора от номера. Всеки набор може да се състои от 1 до 24 цифри. Когато има входящо обаждане, което започва с един от тези номера или от един от 4-те точни номера на позвъняващи. С тихия режим можете да деактивирате тоновете за звънене за конкретни периоди от време. Благодарение на забраната за обаждания можете да избягвате изненадващо високите телефонни сметки, като блокирате обаждания към конкретни номера, започващи с определени цифри. Анонимните повиквания ограничават входящите повиквания със скрити номера. Телефонът няма да звъни.

 • ИД на повикващия – за да знаете винаги кой се обажда*

  ИД на повикващия – за да знаете винаги кой се обажда*

  Понякога е добре да знаете кой ви търси, преди да отговорите. А нашият идентификатор на повикващия ви показва кой е на другия край на линията.

 • Съвместим със слухови апарати - намалява нежелания шум

  Съвместим със слухови апарати - намалява нежелания шум

  Съвместим със слухови апарати - намалява нежелания шум

 • Подсветка на клавиатурата за бърз достъп, дори когато в стаята е тъмно

  Подсветка на клавиатурата за бърз достъп, дори когато в стаята е тъмно

  С меката кехлибарена подсветка бутоните се виждат лесно при слаба светлина и през нощта.

 • Записи с две полета за присвояване на 2 номера на един контакт

  Записи с две полета за присвояване на 2 номера на един контакт

  Напоследък повечето хора имат по няколко номера за контакт. Списъкът ни с контакти ви улеснява в управлението на контактите в телефона ви. Просто запишете два телефонни номера с избор от три различни имена на полета за домашен, служебен и мобилен.

 • Усилване на звука с едно докосване за особено силен звук

  Усилване на звука с едно докосване за особено силен звук

  Иска ли ви се понякога повикващият да говори по-силно? С клавиша за увеличаване на силата на звука с едно докосване можете незабавно да увеличите звука с над 12 dB* на слушалката и над 8 dB* на високоговорителя за разговори със свободни ръце. Вече можете да чувате всяка дума и тон силно и ясно. Повече няма да има неразбирания в разговорите. *измерването е въз основа на най-ниското ниво на звука до най-високото ниво на усилване на звука. Не се препоръчва ползвателите да поставят слушалката в близост до ухото при първо натискане на клавиша за усилване. Силата на усилването ще се върне до нормална със завършването на повикването.

 • Незабавно обаждане до близките ви чрез 3 директни клавиша за запаметяване

  Сега разговорите с хората, които най-много обичате, са по-лесни от всякога. С лесното набиране с едно докосване никога вече няма да търсите номерата им, а ще се свързвате с натискането само на един бутон.

 • Високоговорител в слушалката, за да говорите със свободни ръце

  Режимът на разговор със свободни ръце използва вграден високоговорител за усилване на гласа на събеседника, което ви позволява да говорите и чувате разговора, без да държите телефона до ухото си. Това е особено полезно, ако искате да споделите разговора и с други, или просто да вършите няколко неща едновременно.

Вижте всички спецификации
 • *Тази функция изисква допълнително абониране за услуга „ИД на повикващия". Моля, проверете в мрежата на местния ви оператор за повече подробности.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува