Безжична музикална станция

  Освободете музиката си

  Шикозната и преносима безжична музикална станция WAS6050 е идеална за самостоятелно развлечение с музика или за слушане на музика навсякъде около дома. За допълнителни музикални възможности настройте Интернет радиото за изобилие от забавления... Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Streamium Безжична музикална станция

Безплатно интернет радио, Система с 4 високоговорителя WAS6050/12 Търсене на подобни продукти

Освободете музиката си

Слушайте музиката си във всяка стая - безжично

 • Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  С безжичното поточно прехвърляне не е необходимо да изтегляте и съхранявате в аудио устройството си огромни музикални файлове. Вместо това можете да слушате любимите си песни и да ги изпратите до всички музикални станции - съвсем едновременно. Нека музиката ви следва от стая в стая с функцията "Музиката ме следва" - без необходимост от повторно пускане на навигацията и възпроизвеждането. "Излъчване на музика" изпраща желаната музика от центъра едновременно до всички станции. А с "Моята стая, моята музика" всеки член на вашето семейството може да се радва на избраната си от съхраняваната колекция музика във всяка стая, снабдена с безжичен музикален център или станция.

 • Слушайте Интернет радио

  Слушайте Интернет радио

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по Интернет. Един от най-популярните формати е MP3. Някои от най-популярните Интернет станции са свързани с "наземна" радиостанция или мрежа, а другите независими радиостанции, които предават само по Интернет. С Интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или се свързвате към любими или специализирани станции – от Австрия до Югославия.

 • Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  С "Моята стая, моята музика" членовете на вашето семейство може да се радват на избраната от тях музика от съхраняваните колекции във всяка стая, снабдена с безжична музикална станция. Технологията за достъп от повече от един потребител едновременно насочва поточно музиката, избрана от безжичната музикална станция на клиента, от безжичния музикален център. Един безжичен музикален център може да насочва поточно музика до пет станции. Това прави шест различни избора на музика за цялото семейство, които се слушат във всяка стая - едновременно и моментално.

 • Излъчване на музика: Слушайте една и съща музика на всички станции

  Излъчване на музика: Слушайте една и съща музика на всички станции

  Бъдете свой диджей на домашното парти и излъчвайте едновременно любимата си танцова музика от безжичния музикален център до всички безжични музикални станции, инсталирани в различни части на вашия дом. Чудесно за партита!

 • "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  Функцията "Музиката ме следва" позволява да водите любимата си музика от стая в стая в дома си, без да рестартирате навигацията и възпроизвеждането на конкретната песен. С едно натискане на бутон музиката ще ви следва където и да отидете в дома си.

 • wOOx™ технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  wOOx™ технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  wOOx технологията е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, които са по-богати от тези на която и да е друга аудио система. Специални мембрани работят в хармония с wOOx бас излъчвател, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната "сандвич" конструкция дават ниски и точни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Освободете цялата си музикална колекция от компютъра си и я изпълнявайте през своята безжична музикална станция Streamium! С UPnP връзката, която ви позволява свързване към всяко устройство с възможности за универсален Plug & Play за приемане и предаване на музика; Streamium ви дава възможност за достъп, избор и търсене във вашата музикална колекция в компютъра. Просто използвайте дистанционното управление, избирайте песните си през Streamium и ги пускайте. Наслаждавайте се на любимата си музика - без кабел и без усилия.

 • Преглеждайте музикалната си колекция по албум, изпълнител, жанр и песен

  Заредете своята музикална колекция във вградения твърд диск на безжичната микро Hi-Fi система Streamium или в компютъра си, за да слушате всяка песен по всяко време. Системата отваря вашето музикално съдържание с Windows Media Player (WMP) посредством вградения UPnP сървър. След това можете да използвате системата, за да прелиствате лесно цялото си музикално съдържание по албуми, изпълнители, жанрове или записи.

 • Обща изходна мощност 15 W RMS

  15 W RMS музикална мощност изпълва стаята с любимата ви музика.

 • Цифров усилвател клас D със система от 4 тонколони

  Цифровият усилвател клас "D" приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят клас "D" има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AB усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери. Четири високоговорителя са вградени отпред и отзад, което дава изненадващо широка сцена за звука в един компактен дизайн.

Вижте всички спецификации
 • Някои функции изискват високоскоростен интернет достъп

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува