когато размерът на екрана има значение

  Продуктивност на големия екран: С изключителната си ергономичност и великолепни екранни характеристики, плюс SmartManage за дистанционно управление на монитора по локална мрежа и ниско потребление на енергия, 190S5 осигурява забележителна възвръщаемост на инвестицията. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

когато размерът на екрана има значение

 • Кратко време на реакция за великолепно възпроизвеждане на подвижни изображения

  Кратко време на реакция за великолепно възпроизвеждане на подвижни изображения

  Времето на отговор измерва скоростта за реакция на сигнала в милисекунди. Вкл./Изкл. на времето на отговор измерва времето, необходимо на екрана за преминаване от изцяло бяло до изцяло черно и обратно. Краткото време на отговор за вкл./изкл. подобрява визуализацията на текст. Времето на отговор "от сиво до сиво" измерва средното време за преход между няколко комплекта произволни нива на сивото - по-малките стойности означават по-бърз преход. По-бързото е по-добре, защото краткото време на отговор премахва видимите артефакти, които могат да влошат възприемането при гледане на бързо движещи се изображения или обекти.

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • С възможност за ключалка против кражба "Кенсингтън" за допълнителна сигурност

  Малки отвори в корпуса на дисплея за заключващо устройство, което да фиксира дисплея към неподвижен предмет с цел допълнително предпазване от кражба.

 • SXGA, разд. способност 1280 x 1024, за по-отчетливо изображение

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1280 х 1024 пиксела може да показва по 1280 отделни точки на всеки от 1024-те реда, или около 1,3 милиона пиксела.

 • Регулируема височина на екрана за идеален зрителен ъгъл

  Регулируемата височина е способността на един монитор да се придвижва нагоре и надолу върху опората си и да се блокира в едно положение при достигане на желаната височина, осигурявайки удобен, индивидуално съобразен ъгъл на гледане, който пасва точно на ръста, теглото, телосложението и осанката на зрителя, облекчавайки възможното напрежение на очите или умората, които могат да възникнат след дълги часове работа с компютър.

 • Настройка на наклона и завъртането за идеален ъгъл на гледане

  Наклон и въртене на екрана е механизъм, вграден в опората, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

 • Подреждане на кабелите за спретнато работно място

  Подреждането на кабелите е система, която поддържа спретнато работно място чрез организиране на кабелите, необходими за работата на дисплейно устройство.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Монтажна схема на VESA за лесно монтиране на дисплея на стена

  Унифициран отраслов стандарт за монтиране на стена на информационно оборудване, установен от Video Electronics Standards Association

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува