1
Продукти

Емблема на Saeco

Kафемашини Saeco

Автоматични кафемашини Saeco

 

Автоматичните кафемашини ви предоставят чаша след чаша кафе, направено от кафеени зърна, прясно изпечени и смлени с натискането на 1 бутон. От еспресо до капучино, лате или макиато с прясно разпенено мляко от включената в машината приставка за разпенване на мляко. Също така, можете да персонализирате кафето според вашите предпочитания, за да постигнете вкуса, който винаги сте желали - всеки път.

 

Открийте автоматичните кафемашини Saeco

Ръчни кафемашини Saeco

 

Ръчните кафемашини използват смляно кафе или предварително дозирани кафе капсули, изискват ръчно зареждане на ръкохватката и приготвят еспресо, така както би го направил професионалния бариста! Можете да използвате и класическата приставка за разпенване на мляко (pannarello), за да направите капучино или лате макиато.

 

Открийте ръчните кафемашини Saeco

Само от Saeco

първата напълно автоматична

Saeco – Първата автоматична кафемашина в света

 

Saeco изобрети първата автоматична кафемашина през 1985 г., позволявайки на хората по света да се наслаждават на автентично италианско кафе в уюта на собствената си кухня. Първото от многото технологични нововъведения в 30-годишната история на Saeco.

110 патента

110 патента

 

Saeco винаги са били отдадени на високото качество и стилния дизайн на кафе машините, които се явяват огледално отражение на действителните процеси и техники, използвани от специалистите баристи. В създаването на съвършения процес на правене на еспресо има и научен елемент, който всеки опитен италиански бариста прави инстинктивно, със сърцето си. Благодарение на 30-годишната история на иновации на Saeco, довела до патентоването на 110 технологии, можете да повторите същия процес у дома, лесно и без усилия, с едно натискане на бутон.

Историята на Saeco

Открийте другите ни марки

Щракнете върху логото за повече информация

Открийте другите ни категории

Автоматични кафемашини Philips

Машини за филтърно кафе Philips