1

Кафемашини Philips

Машини за филтърно кафе Philips

 

Пригответе филтърно кафе по традиционен начин, като запълните хартиения филтър с мляно кафе и приготвите цяла кана ароматно кафе, което да споделите с приятели или семейството си, с минимални усилия.

 

Открийте машините за филтърно кафе Philips

Автоматични кафемашини Philips

 

За да направите еспресо или филтърно кафе с кафе машините ни "от зърната до чашата" е достатъчно едно движение. Същевременно включената приставка за разпенване на мляко е идеална за правене на капучино, лате или макиато.

 

Открийте автоматичните кафемашини Philips

Philips е марка № 1 в Западна Европа за кафе машини
Контрол на качеството от Philips

Контрол на качеството

 

Philips провежда хиляди изследвания върху машините за филтърно кафе в хода на тяхната разработка. И още веднъж, когато машините за филтърно кафе влязат в цикъл на производство. Около 30 000 чаши филтърно кафе се изследват ежегодно, за да се гарантира високото качество на машините ни за филтърно кафе и богатия, ароматен вкус във всяка чаша.

50 години опит на Philips в областта на кафето

50 години опит в областта на кафето

 

Philips носи кафе в домовете на хората от 1965 г. Оттогава е сред основните двигатели на развитието на кафе машините с новаторски технологии, като например иновативната ни система за кипване и запарване. На прага на XXI в. си партнирахме със Сара Лий с цел да въведем SENSEO®, първата машина с кафе капсули в света. И също така приветствахме италианските марки Saeco и Gaggia – от родината на еспресото – във фамилията на Philips. Портфолиото ни включва пълна гама от кафе машини с добавени аксесоари. Докато честваме 50 години богата история в областта на кафето, имаме още едно нововъведение – първият в света производител на кафе за правене на съвършеното еспресо или филтърно кафе в една кафемашина.

Филтърно кафе и еспресо в една машина на Philips

Филтърно кафе и еспресо от една кафемашина

 

Philips е единствената марка в света, с която можете да правите филтърно кафе и еспресо с една кафемашина. Иновативната ни функция CoffeeSwitch ви предлага най-доброто от двата свята с натискането на ръчка.

 

Кафемашини с Coffeeswitch

Разнообразие от кафеени напитки на Philips

По нещо за всеки

 

Независимо дали ви харесва да правите кафе, или просто да го пиете, Philips има кафемашина за всeки. Автоматичната кафемашина може да приготви съвършено еспресо, капучино, лате или макиато с натискането на бутон. С машините за филтърно кафе пък можете да приготвите кана филтърно кафе и да споделите с вашите най-близки.

 

Научете повече

Philips - 50 години опит в областта на кафето

Открийте другите ни марки

Щракнете върху логото за повече информация

Открийте другите ни категории

Автоматични кафемашини Saeco

 

Научете повече

Ръчни кафемашини Saeco

 

Научете повече

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.