1
Продукти

Докинг монитори


Идеалното решение за модерни работни пространства

Открийте как USB-C захранва работното ви място


Перфектното качество на изображението е само част от цялата картина. Професионалните потребители търсят дисплеи, които са лесни и бързи за настройка и конфигуриране, и които също така осигуряват подредено работно пространство. Ето защо MMD осигурява монитори, проектирани с интегрирано докинг решение, на базата на новия USB 3.1 Tип-C стандарт, предоставяйки прост и практичен начин за пренасяне на различни сигнали по същия кабел. Сега можете да разчитате на едно решение за прехвърляне на данни, свързване на видео и захранващи устройства по бърз и ясен начин.
USB-C Docking

USB-C
Docking

USB-C ЗАХРАНВАНЕ

Кажете сбогом на зарядните устройства и захранващите кабели! Един USB-C порт доставя до 65 W към вашия лаптоп или смарт устройства. Мониторите на Philips са тествани, за да осигурят съвместимост  с  широка  гама от марки и модели на лаптопи и телефони.
Data

Data

ДАННИ

Най-новият USB 3.1 стандарт осигурява 20 пъти по-голя- ма скорост от USB 2.0, а трансферите вече са завършени за част от времето, за което сте свикнали. Пълнометражен 4K филм, например, може да бъде прехвърлен за по-малко от 60 секунди.
Ethernet

Ethernet

ETHERNET RJ45

На върха на многопортовия USB хъб, ние предоставяме едновременно и Ethernet (RJ45) порт за допълнително удобство.
Докинг монитори

Докинг технология USB-C

Philips 329P9H

›Докинг технология USB-C
›Диагонал 31,5 инча
›Панел IPS
›Резолюция
4K

USB-C Докинг с пълен обхват