1
Автомобилно осветление

  WhiteVision ultra

  Ярък бял изглед

  качество на оригинално оборудване
  Гама
  изключително бяла
  Осигурете си ясна видимост с новите халогенни крушки за автомобилни фарове WhiteVision ultra на Philips. С най-новата патентована формула за покритие тези крушки доставят зашеметяващите 4200 Келвина. Като най-белите, одобрени за пътната мрежа халогенни светлини в автомобилното портфолио на Philips, те са идеалният избор за готино, стилно подобрение.

  Свържете се с някой от нашите онлайн и офлайн дистрибутори днес!

  Защо WhiteVision ultra?

  ярка бяла светлина

  Ярка бяла светлина

  Крушките за фарове WhiteVision ultra на Philips променят коренно външния вид на автомобила с до 4200 Келвина от ярка бяла светлина. Крушките за фарове WhiteVision ultra са най-белите, одобрени за пътната мрежа светлини на Philips, предназначени за водачи, които търсят ярко бяло подобрение. Тези фарове осигуряват смайващ изглед в рефлектора на фара за предоставяне на ненадминат стил с бяла светлина.
  wvu графика
  стилни халогенни лампи

  До 60% повече видимост*

  Новата формула за покритие на Philips WhiteVision ultra заедно със студената си бяла светлина значително подобряват видимостта през нощта с до 60%*. С до 60% повече видимост резкият светлинен лъч позволява на водачите не само да виждат по-ясно другите на пътя, но също така да са по-видими за тях. Той подобрява безопасността и им дава повече време, за да реагират предварително на потенциалните опасности на пътя.
  повече видимост
  повече видимост

  Стилно халогенно подобрение

  Philips WhiteVision ultra са създадени за шофьори, търсещи подобрение със стила и външния вид на светодиодните светлини, но карат кола с халогенна технология. Благодарение на новото и подобрено покритие на стъклото крушките на WhiteVision ultra са нашите най-бели одобрени за пътната мрежа светлини, предлагащи смайващ изглед в рефлектора на фара.
  халогенно подобрение
  одобрени за пътната мрежа

  100% одобрени за пътната мрежа

  Крушките WhiteVision ultra на Philips са хомологирани за ярка бяла светлина на пътя. Водачите се наслаждават на енергичен изглед от одобрена за пътната мрежа крушка, съответстваща на приложимите разпоредби. Без да застрашава безопасността, като заслепява отсрещната кола, крушката им предоставя изключителна видимост.
  ece r37
  * В сравнение с минималния стандарт по закон
  Standard WhiteVision ultra
  Стандартна H7
  стандартна h7
  WhiteVision ultra H7
  whitevision ultra h7
  Качество на крушката
  Стандартно стъкло
  Кварцово стъкло
  Стил
  Стандартна H7
  WhiteVision ultra H7
  Цвят на светлината
  3200 K
  4200 K
  Представяне на лъча
  Стандартен
  До +60%*
  Одобрени по ECE
  Да
  Да
  * В сравнение с минималния стандарт по закон

  Открийте нашите гами халогенни лампи за автомобил

  Автомобилните крушки X-tremeVision G-force на Philips са сред най-ярките с до 10 G устойчивост на вибрации. Виждайте по-надалеч, реагирайте по-бързо и шофирайте по-безопасно.
  Превъзходното представяне на лъча на Philips RacingVision ви помага да идентифицирате опасните ситуации по-бързо и да останете под контрол в управлението на вашия автомобил – независимо от пътните условия, пред които сте изправени.
  longlife ecovision

  LongLife EcoVision

  С по-дълъг живот, Philips LongLife EcoVision е изборът за водачите, които искат да сведат до минимум поддръжката на своите превозни средства.

  Усетете белия стил на WhiteVision ultra

  Крушките за автомобилни фарове WhiteVision ultra на Philips превъзхождат много автомобилни крушки на пазара, така че можете да шофирате със стил, без да нарушавате безопасността. Отчетливият бял лъч премахва тъмнината моментално за първокласно шофиране.

  Споделяйте своите любими снимки

  Открийте повече

  Where to buy

  Откъде да купите

  Закупете автомобилни продукти Philips онлайн или в магазин, близо до вас.
  Automotive Support

  Автомобилна поддръжка

  Имате ли нужда от замяна на фарове Philips за автомобила ви?
  Philips product authenticity

  Автомобилни статии

  Научете повече за нашите технологии, иновации и решения за автомобилно осветление на Philips чрез нашите статии