Светът на бизнеса се развива по-бързо от всякога и за да бъдете на върха, вие трябва да бъдете оборудвани с най-доброто. Решенията за професионални дисплеи на Philips съчетават водеща в индустрията технология с насочени към бизнеса иновации. Благодарение на богатата си история в иновациите Philips е глобален лидер във висококачествените продукти, интуитивните дизайни и практическите функции. Philips ви представи видеостената през 1984 г., след което промени начина, по който хората гледат телевизия с Ambilight. А сега нашата технология се развива с иновациите в дисплеите за широка гама от пазари и търговски приложения.

Със CMND & Control вие имате пълен контрол. Актуализирайте фърмуера, променяйте настройки и много повече – цялото управление на вашите дисплеи е консолидирано в една система. По-интелигентна, по-бърза и по-интуитивна от всякога операционната система Android разкрива един безграничен свят от възможности. С широка гама от приложения вие имате силата да създадете идеалната конфигурация за нуждите на вашите дисплеи. Осигурете на бизнеса си най-развитата операционна система на тази планета. Решенията за професионални дисплеи на Philips включва операционната система Android, която ви предоставя пълен контрол върху вашите приложения и свързаност. С гъвкавия дизайн можете да извлечете максимума от вашите дисплеи с този мощен SOC и подобрените възможности за свързаност, с които се доставя. 
 
По-интелигентна, по-бърза и по-интуитивна от всякога операционната система Android разкрива един безграничен свят от възможности. С широка гама от приложения вие имате силата да създадете идеалната конфигурация за нуждите на вашите дисплеи.

Намерете  своя дисплей...

Видеостени
Следващото поколение видеостени на Philips е проектирано за максимална експонация и невероятно качество на картината с почти незабележима рамка за вълнуващо визуално съдържание.
Професионални телевизори
Изведете своя бизнес на следващото ниво с най-новите професионални телевизори на Philips. Създадени за търговски приложения, Вие ще намерите идеалното бизнес решение, за да впечатлите своите клиенти.
Сензорни дисплеи
Революционна колекция от мултисензорни дисплеи на Philips е готова да допълни Вашия бизнес. Привлечете вниманието на клиентите с нашата широка гама от сензорни дисплеи.
Решения за информационни дисплеи
Всяка една индустрия, всяко едно изискване. Гамата от решения за информационни дисплеи на Philips ви предоставя силата да прокарате ефективно своето послание с помощта на революционна технология и висококачествени материали, създадени да издържат много дълго време.
 

Работещ с  Android™

 

Възможностите с Android са безгранични. Със своята несравнима скорост, използваемост и наличност на приложения, решенията за професионални дисплеи на Philips са изработени да се развиват заедно с вашите потребности. Дисплеите, работещи с Android позволяват повече персонализиране, те са по-бързи и по-мощни и разполагат с много приложения, налични за широка гама от пазари. 

 

Разгледайте Android

CMND   всичко

 

Насладете се на цялостно управление на дисплеите от един-единствен, централизиран модул. CMND ви позволява да контролирате свързаните дисплеи и да актуализирате съдържанието и настройките бързо и ефективно. Освен това неговият интуитивен интерфейс ви предоставя възможността да проектирате и създавате с лекота вълнуващо съдържание. 


CMND всичко

Дисплеи по пазар

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.