B-Line

  Бъдете смели

  Подсилете бизнеса


  Създаден за пространства за срещи, Philips B-Line осигурява безпроблемна свързаност с лесно споделяне на съдържание от лаптопи, настолни компютри, мобилни телефони и корпоративни сървъри. Сертифициран по Crestron Connected® и съвместим с Extron и Neets системи, той осигурява бърза, сигурна и надеждна корпоративна интеграция, като може да възпроизвежда съдържание по график, когато не се използва за укрепване на вътрешното брандиране.

  Перфектни презентации

  Увеличете максимално ангажираността във всяка среща и презентация. Вграденият Chromecast прави споделянето на съдържание безжично от всеки лаптоп, настолен компютър, таблет или мобилен телефон безпроблемно, без допълнителен хардуер или време за настройка за всички операционни системи.

  Разпознаването с HDMI Hotplug също така предлага кабелни връзки с автоматично превключване между свързани устройства. Това означава по-плавни, бързи и по-фокусирани екипни сесии с нулеви технически разсейвания.

  безжични презентации – технология за конферентни зали

  Безжична система за презентации


  Бъдете безжично свързани помежду си, за да предавате сигурно, безпроблемно и незабавно съдържание от всяко устройство директно на големия екран. Новият Philips B-Line разполага с вграден Chromecast, за да направи срещите по-ангажиращи и интерактивни.

  ангажиращи срещи със система за безжично презентиране
  икона на заседателна зала

  Интеграция в заседателна зала


  Осигурявайки свързаност на ниво предприятие, Philips B-Line е сертифициран по Crestron Connected® и съвместим както със системи Extron, така и с Neets. Това дава възможност за планиране на съдържание, управление на настройките и възможност за включване или изключване на всеки дисплей от централно място. И не само това – той също така позволява бързо, надеждно и сигурно споделяне на съдържание от устройства на Apple, Windows, Android и Linux безжично или с кабел.

  Отговаряйте на нуждите на клиентите


  Новият дисплей Philips B-Line е перфектно оборудван, за да помогне на заведения за храна и напитки с помощта на телевизионен тунер.


   

  Показвайте менютата и промоциите си цифрово, предавайте важни съобщения в реално време и планирайте с лекота брандово съдържание на този подобрен цифров дисплей за информиране.

  Научете повече за продуктите

  вграден chromecast в дисплея

  Вграден Chromecast за удобство


  Провеждайте срещите си безпроблемно и по-бързо с отлична безжична свързаност към големия екран от всяко устройство Apple, Windows или Android. Вграденият Chromecast позволява мигновено излъчване на презентации и мултимедийни файлове от мобилни телефони, лаптопи и таблети с резолюция до 4K. Това е икономично, не изисква допълнителен хардуер и предлага сигурност за корпоративна употреба.

  корпоративни презентации с вграден chromecast

  Оптимизирайте  продуктивността


  Вдъхновете креативност и повишете ефективността, като комбинирате специално създадени дисплеи и решения за информиране във вашето пространство.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.