Решения за всеки бизнес
Корпоративни

Корпоративни решения


От първите впечатления до ползотворното сътрудничество  – професионалните дисплеи Philips осигуряват истинска яснота и въздействие. Независимо дали въвеждате мрежа от телевизори в фоайето и сензорни дисплеи в заседателната зала, или инсталирате самостоятелна видеостена в стаята за наблюдение.

Корпоративни решения
Хотелиерство

Решения за хотелиерство


Осигурете незабравимо изживяване на гостите си. От първокласните професионални телевизори в стаята до сензорните екрани на регистратурата – професионалните телевизори и информационни дисплеи Philips ви помагат да работите безпроблемно. Уникални характеристики като Ambilight и CMND предлагат повече интерактивност, повече контрол, повече стил.

решения за хотелиерство
Образование

Решения за образование


Създайте вдъхновяваща учебна среда – независимо дали преподавате форми на деца в предучилищна възраст, или проучвате квантово заплитане. Завладейте ги с бели дъски със сензорен екран или покажете съдържание от четири отделни входа на един дисплей.

решения за образование
Развлечения

Решения за развлечения


Безупречни видеостени без рамки на геймърски изложения. Спортни резултати се излъчват на живо от професионални телевизори. Независимо дали става въпрос за временен фон, или постоянно мрежово решение, професионалните дисплеи Philips улесняват информирането и удоволствието.

решения за развлечения
Грижа за здравето

Решения за здравеопазването


Bedside TV с антимикробен корпус. Информационни точки със сензорен екран в болницата, в кабинета на лекаря или в аптеката. От инсталацията до ежедневната работа – Philips Healthcare Display е лесен за управление и лесен за използване.

решения за здравеопазването
Обществени места

Решения за обществени места


Сигнални дисплеи с висока яркост. Информационни станции със сензорен екран. Професионални телевизори с впечатляващо качество на картината. Професионалните дисплеи Philips улесняват връзката с посетителите. От ориентирането до встъпителната реч – задръжте вниманието им.

решения за обществени места
На дребно

Решения за търговия на дребно


Бъдете забелязани. С изключителна резолюция и ясен контраст професионалните дисплеи Philips оказват голямо влияние. Независимо дали е дисплей с изключително висока яркост, привличащ внимание, или интелигентен сензорен екран, който може да показва съдържание, насочено към онзи, който гледа.

на дребно
Транспортиране

Решения за транспортиране


Винаги включени дисплеи на летището. Изключително ясни видеостени в апаратните зали. Професионалният дисплей Philips позволява по-гладко пътуване – ден и нощ. Независимо дали помагате на пътниците да намерят своя път, или да вземат важни решения в реално време.

решения за транспортиране
Храна и напитки

Решения за храна и напитки


Здравите дисплеи са създадени, за да издържат в 24-часова кухня. Ясни цифрови дъски за менюта. Станции за поръчка със сензорен екран. Живи телевизори на бара. Професионалните дисплеи Philips са лесни за управление независимо дали работите в бар, кафене, или хотелски ресторант.

решения за храна и напитки
Излъчване

Решения за излъчване


Осъществявайте емисии на живо, интерактивни контроли и свързаност с множество източници във вашето студио за излъчване и нюзрум, като използвате най-новата цифрова технология с дисплеи. Функционалността на сензорния дисплей ще е от помощ за презентиращите с интерактивно разказване на истории и ще позволи по-бърз контрол на съдържанието от по-широкия ви екип.

решения за излъчване

Signage Solutions

Професионални телевизори

Професионални телевизори

Свържете се


Има повече начини от всякога да се свържете с решенията с професионални дисплеи Philips. Имате нужда от още информация? Ние сме тук, за да помогнем. Открийте възможностите и ни пишете.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.