Повече от просто дисплеи

Дисплеи Philips Professional.

За нас


Philips Professional Display Solutions се основават на богатата история на иновациите на бранда. С над 40-годишен опит в областта на бизнеси във всички сектори, ние се ръководим и вдъхновяваме от нашата визия за представяне на най-добрите технологии и услуги на пазара с акцент върху устойчивостта.

нашите продукти

Нашите продукти


Движеща сила в аудиовизуалния сектор, ние създаваме професионални телевизори, информационни дисплеи и бизнес монитори за всеки сектор и бизнес ниша. Нашите иновации са създадени да ви помогнат да общувате с вашата аудитория във възможно най-естествена форма с интуитивна използваемост и впечатляваща производителност. Когато си партнирате с решенията за професионални дисплеи Philips, персонализирана инсталация с всякаква форма и размер може да бъде стратегически извършена от нашия експертен екип за бързо внедряване с безпроблемна интеграция на софтуер.

Нашата визия


Сърцето на Philips Professional Display Solutions тупти благодарение на визия за улесняване на ежедневния живот на хората за бъдеще без граници. Работейки с малки, средни и големи предприятия по целия свят, ние въведохме иновации както в софтуерната, така и в хардуерната технология, за да образуваме оптимизирана връзка между брандовете и тяхната аудитория.
 

Нашата мисия


По-добра картина за по-добър свят. Наистина е толкова просто. Philips Professional Display Solutions са тук, за да вдъхновят хората да се свързват със съдържанието, което е необходимо за положителни изживявания. Комбинирайки свързаност от следващо ниво, потапящи визуализации и спиращ дъха дизайн, нашата цел е да дадем възможност за съвместно създаване на определящи бъдещето иновации.

Нашите опори


Три стълба. Три водещи принципа. Ето какво отличава Philips Professional Display Solutions сред другите.

Влиятелно наследство


Всяка иновация, която създаваме, се ръководи от желанието да предостави положително въздействие. Започвайки с първия ни Philips Hotel TV преди повече от 40 години, ние непрекъснато въвеждаме мощна гама от решения за професионални телевизори и информационни дисплеи, за да зададем нови индустриални стандарти, включително многофункционалната безрамкова LED видеостена.

Иновативна технология


Вдъхновението води до иновации. Подобно на нашия лесен за използване инструмент за управление на системата CMND – за всичко от инсталация до ежедневна работа. Или нашите дисплеи с вградена операционна система Android и функциите за анализ на нашите професионални телевизори. Вслушваме се във вашето мнение и това ни помага да създаваме по-добри продукти.

Значими решения


Независимо дали купувате един професионален дисплей Philips, или цяла мрежа, екранът е само началото. Ние си сътрудничим с нашите софтуерни партньори за създаване на продукти, които предлагат истински отговори. Нашите гъвкави и надеждни комплексни решения ще ви помогнат да отговорите на изискванията на вашия сектор.

Нашата стратегия

Стратегия за подпомагане


За да допринесете с нещо в света, вие трябва да изиграете своята роля. Искаме да дадем възможност на всяка личност и бизнес да постигнат целите си чрез технологичен напредък и устойчиви действия. Ето защо Philips Professional Display Solutions с гордост представят цялостен пакет от решения за всички.

Отворена платформа


Всяка вертикала, всеки сектор, регион. Създадохме отворена платформа, за да позволим на нашите софтуерни и хардуерни партньори безпроблемно да интегрират собствените си CMS и персонализирани вътрешни решения с нашите продукти. Лесно Plug and Play използване с нулева конфигурация – което прави инсталациите по-ефективни и икономични.

Решения за целия експлоатационен живот


Безпроблемно цифрово изживяване е само началото. Всички наши професионални телевизори и информационни дисплеи са модернизирани с допълнителни опции за хардуер и софтуер, които са на разположение, за да задоволят вашите нужди. Дори повече, нашата програма за обратно изкупуване ви улеснява да поддържате най-новите технологии, като същевременно намалявате високите разходи.

Връзка с клиента


Нашият фокус върху крайния потребител дава възможност на клиентите и партньорите ни да създават перфектно съобразено изживяване за всяка ситуация. Международният подход за управление на ключови акаунти, комбиниран с нашата специализирана програма за партньори, дава възможност на нашите софтуерни интегратори да създават и внедряват надеждни и удостоени с награди решения от всякакъв размер. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.