C-Line
  Създаден за корпорации


  Philips C-Line е интуитивен във всяко отношение, което позволява на вашия екип да мисли свободно и да си сътрудничи.

  b-line

  B-Line
  Подсилете бизнеса


  Philips B-Line осигурява безпроблемна свързаност с лесно споделяне на съдържание от лаптопи, настолни компютри, мобилни телефони и корпоративни сървъри.

  X-Line
  Проектиран за въздействие


  Корпоративната гама на Philips предлага както форма, така и функции, с водещ в индустрията дизайн, който подсилва влиянието на вашето съдържание.

  T line

  T-Line
  Създаден за образование


  T-Line на Philips събужда любопитството и вдъхновява въображението, за да ви помогне да преподавате на учащи се във всички дисциплини. 

  LED решения от Philips


  Монтирането на обикновен екран на стената е сравнително лесна работа. Въпреки това LED инсталациите изискват някои специални съображения. За размера на екрана, както и сложността на дизайна, се грижи Philips за осигуряване на оптимизирана инсталация и конфигурация, които могат лесно да бъдат обслужвани. Във всяко индивидуално решение очаквайте тънки панели, инженерно разсейване на топлината, достъп до предния панел и елегантен дизайн без рамки.

  Свържете ги


  Независимо дали управлявате хотел, или конферентен център, вграденият Chromecast и лесният достъп до Google Play Магазин могат да осигурят нужните предимства, когато става въпрос за удовлетвореността на вашите гости. В крайна сметка, не трябва ли изживяването им във вашето заведение да бъде възможно най-лесно и безпроблемно?

  Bedside TV на Philips


  Клиничната хигиена беше от съществено значение за проектирането на Bedside TV на Philips. Неговият антимикробен корпус, отговарящ на изискванията на JIS Z2801, играе ролята на щит, за да възпрепятства растежа на обикновени микроорганизми, като Staphylococcus aureus (Гастроентерит), Escherichia coli (Е Коли) и Klebsiella (Пневмония).

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.