corporate display

  C-Line

  Работете в сътрудничество по-интелигентно

  Създаден за корпорации


  Вдъхновете нова вълна на продуктивност. Philips C-Line предоставя усъвършенствани функции за подобряване на бизнеса, за да подкрепи вашия екип в създаването на най-добрата им работа. Проектиран за фокусирани в бъдещето настройки, този революционен дисплей съчетава изравнен дизайн със стъклена предна страна от край до край с технология за докосване от няколко потребители и режим на бяла дъска.

  Дайте сила на екипа си

  Най-добрите идеи се формират, когато всичко просто е естествено. Philips C-Line е интуитивен във всяко отношение, което позволява на вашия екип да мисли свободно и да си сътрудничи.

  Срещите протичат по-гладко с незабавна безжична и кабелна връзка от множество източници, докато удобният сензорен екран прави всяка брилянтна идея още по-гениална.

  Безжични презентации – професионален дисплей

  Безжична система за презентации


  Споделяйте съдържание от всяко устройство безжично. Свържете до 64 устройства чрез съществуващата си Wi-Fi система или използвайте опционален донгъл Interact, за да свържете устройства от външни мрежи. Показвайте до четири информационни канала едновременно за оптимално сътрудничество в екип.

  Презентирайте с   пълен контрол

  Интерактивна бяла дъска – Бизнес решения за дисплей

  Интерактивна бяла дъска


  Вдъхновете гъвкаво сътрудничество с режим на бяла дъска. Просто активирайте тази функция, за да превърнете вашия дисплей в празно платно, върху което може да бъде рисувано от множество потребители на ръка или със специални маркери за дисплей. След това всичко на екрана може да бъде изпратено на лаптопа ви или предпочитано устройство за лесен печат или споделяне на файлове.

  Видеоконференции – дисплей за търговска употреба

  Видеоконференции


  Готовият за използване софтуер за видеоконферентни връзки прави индивидуалните или групови видео разговори по-лесни от всякога. Просто използвайте собствената си камера или добавете опционален пакет Logitech Meetup за универсално решение ConferenceCam. 

  Банер за видеоконференции
  Икона за Interact

  Дайте възможност на гостите и външните членове на екипа да предават съдържание бързо и сигурно, без да се свързват с вашата корпоративна мрежа. Interact се свързва с всеки USB или HDMI порт, за да осигури незабавна безжична връзка към Philips C-Line. Не е необходима конфигурация или допълнителен софтуер, просто включете и презентирайте.

  Изображение на донгъл на Philips
  Донгъл стъпка 1 изображение

  Активирайте приложението IMD R-Sync на вашия дисплей за интерактивна заседателна зала.

  Донгъл стъпка 2 изображение

  Изберете "WiFi HDMI Tx сдвояване" на вашия дисплей за интерактивна заседателна зала в настройките.

  Донгъл стъпка 3 изображение

  Натиснете главния бутон на предавателя за 4 секунди. Главният бутон ще свети с постоянно бял цвят.

  Донгъл стъпка 4 изображение

  Въведете вашата парола за Wi-Fi и натиснете "Сдвояване", като по време на сдвояването главният бутон ще мига в зелено и при успех ще продължи да свети в зелено за постоянно.

  Донгъл стъпка 5 изображение

  Когато се появи зелена светлина, устройството е готово да предава огледално.

  Икона за Ultra 4K

  4K Ultra HD


  Ангажирайте аудиторията си при всякакви условия на осветление. Philips C-Line е оборудван с 4K UHD екран със стъкло против отблясъци и отразяване, за да гарантира, че съдържанието ви остава фокусна точка при нулево разсейване. Интелигентният дизайн от край до край с IPS технология осигурява реалистични цветове и по-дълбоко черно, които ще бъдат оценени от всеки зрителен ъгъл.

  Революционизирайте своите брилянтни идеи


  По-интелигентни брилянтни идеи. Бързи резултати. Първокласната сензорна технология ви позволява да пишете, рисувате и създавате директно на дисплея за оптимизирано съвместно въвеждане, което може да се споделя с екипа цифрово.

  Вашият   най-добър избор

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.