Създаден за максимално въздействие, открийте най-новия комплект от цифрови решения за информиране от гамата решения с професионални дисплеи Philips. Със своите превъзходна яркост и изключително високо качество съдържанието оживява за пълна ангажираност на аудиторията и за по-добри резултати. Разгледайте специалните за всеки един отрасъл технологии и създайте персонализирани настройки, които отговарят на нуждите ви.

  Показване на монитор в корпоративна заседателна зала

  Готови за  бизнес


  Новият B-Line дисплей е безпроблемно интегриран в корпоративните системи за ефективен контрол и осигурява по-интелигентни начини за свързване както безжично, така и директно за безпроблемно протичащи срещи

  Интерактивно цифрово информиране – сензорни технологии | Хора, които чакат на рецепция

  Създадени за  изпълнение


  Създайте персонализирана видеостена с всякаква форма с безрамков LED дисплей или изпитайте уникалните характеристики на дисплеите Q-Line, D-Line, P-Line, T-Line, C-Line, H-Line и X-Line. Правете повече с Android, създавайте интерактивни изживявания със сензорна технология или използвайте CMND за по-интелигентен контрол.

  Динамично цифрово информиране – LED видеостена | Човек, който се разхожда в магазин

  LED видеостена  Дисплей


  Изживейте пълната творческа свобода с безрамкова LED видеостена, която ви позволява да комбинирате колкото дисплеи желаете, за да я оформите по свой вкус и размер.

  Открийте продуктите за информиране

  Вижте как колекцията от решения с професионални дисплеи на Philips създава персонализирани инсталации, за да помогне на водещите световни марки да постигнат целите си.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.