T-Line

  Вдъхновете новости

  Създаден за образование


  Мотивирайте, вдъхновете и дайте възможност на учители и учащи се с Philips T-Line. Създаден да максимизира ангажираността в забързан цифров свят, този иновативен дисплей се отличава с многоточкова технология и режим на бяла дъска за подобрена интерактивност и по-добро сътрудничество в класната стая.

  Ангажирайте новото училище

  Създайте класна стая, в която всеки се наслаждава на ученето. T-Line на Philips събужда любопитството и вдъхновява въображението, за да ви помогне да преподавате на учащи се във всички дисциплини. 

  Интерактивният сензорен екран прави формирането на идеи на ученици и учители по-ефективни, докато по-интелигентната свързаност позволява приложения, носители, социални информационни канали и онлайн съдържание да се използват на големия екран за ангажиращи уроци.

  създайте интерактивна класна стая с бяла дъска на Philips

  Подобрени уроци


  Вдъхновете учениците си с увлекателни уроци, които вдъхват живот на вашата учебна програма. Свържете се със социално и уеб-базирано приложение, за да изтеглите информационни канали на живо, данни и смесени мултимедийни файлове за класна стая, пълна с точно съдържание, подходящо за всички нива на образование.

  задвижван от android за образование – интелигентна дъска в класната стая

  Работещ с Android


  Дисплеите Philips, задвижвани от Android, са бързи, гъвкави и лесни за навигация. Оптимизирани за оригинални приложения за Android, можете да ги инсталирате директно от Google Play Store, като ви дават достъп до най-новите образователни източници и други. Автоматичните актуализации гарантират, че вашите приложения остават актуални и съвместими, докато характеристиките и необходимите протоколи за сигурност се развиват.

  бяла дъска за училища

  Интерактивна дъска

  Вдъхновете творческо сътрудничество в класната стая с режим на бяла дъска. Просто активирайте тази функция, за да превърнете дисплея си в празно платно, върху което може да бъде рисувано на ръка или с помощта на специални маркери от множество хора в стаята. След това всичко на екрана може да бъде изпратено цифрово за лесно отпечатване или споделяне на файлове между учители и ученици.

  Дайте възможност за нови идеи


  Дайте на учениците си увереността, от която се нуждаят, за да представят своите идеи и концепции пред класа. С интерактивен сензорен екран учениците могат да прожектират своето съдържание и да показват своето виждане с лекота, използвайки събраната информация, справки и мултимедийни файлове от който и да е източник, включително базирани на облак услуги и стандартен софтуер.

  Дайте възможност за нови идеи
  Винаги актуален – икона

  Винаги актуален


  Помогнете на учебното си заведение да задмине конкуренцията с приложения от реалния свят в класната стая. Philips T-Line е проектиран за интуитивна функционалност, която съчетава ежедневните цифрови изживявания с най-новите образователни практики. Софтуерен пакет с цялостна възможност за актуализации и персонализируеми функции осигуряват по-добри уроци за години напред.

  Икона за първокласно IR докосване

  Технология "Докосване от няколко потребителя"


  Практическото обучение е мощен начин за създаване на запомнящи се уроци, които да ангажират учениците. С 20 допирни точки, Philips T-Line е идеален за съвместни и конкурентни интерактивни изживявания, които съчетават визуално, аудио и кинестетично съдържание. Този мощен дисплей също разполага с автоматично разпознаване на докосване и USB конектор за истинска работа на принципа "Plug & Play".

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.