Подобрената свързаност, изобилието от интелигентни функции и изключително високото качество на картината са тук. Най-новият комплект професионални телевизори от гамата решения за професионални дисплеи на Philips ви помага да създадете най-доброто изживяване във всеки бизнес сектор. С помощта на най-съвременни технологии и изключителен дизайн можете по-лесно да постигнете своите цели.

  Телевизия в болнична стая

  Създаден за  улеснение


  Всеки професионален телевизор Philips е създаден за специалните нужди на всеки един от бизнес секторите. От подобрена свързаност до съвместим за индустрията дизайн – тук ще намерите перфектното решение за вашите нужди. Здравеопазване, търговия на дребно, корпоративния отрасъл, храни и напитки, забавления, образование, транспорт, хотелиерство, обществени места – това е само началото.

  Телевизор в хотелска стая

  Създаден за резултати


  Повишете ангажираността, увеличете ефективността, внесете най-новите иновации към вашата марка и разгърнете пълния си потенциал с MediaSuite, PrimeSuite, EasySuite, Studio и Heartline. Android и CMND ви дават пълен контрол с повече начини за свързване и управление.

  Професионален дисплей Philips на бюрото на офис рецепция

  Създаден за бизнеса


  Всеки един от професионалните телевизори Philips е умело проектиран с правилните функции и прецизност, за да отговори на изискванията на всяка една индустрия. Корпоративният отрасъл, образованието, транспортът, хотелиерството и здравеопазването са само началото.

  Открийте професионалните телевизори

  Вижте как колекцията от решения с професионални дисплеи на Philips създава персонализирани инсталации, за да помогне на водещите световни марки да постигнат целите си.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.