Изберете правилния екран

  Визуализирайте го на вашето място.

   

  Вижте как ще изглежда вашата персонализирана настройка за колекцията от решения с професионални дисплеи Philips с конфигуратора за "разширена реалност". Лесното за потребителя приложение ARc работи на всяко мобилно устройство, за да даде точна визуализация на самостоятелни екрани за информиране и инсталации за видеостена.

  Позиционирайте всеки екран


  С приложението ARc можете да видите как ще изглежда всеки дисплей Philips, като просто използвате камерата на вашето смарт устройство. Приложението прецизно измерва стената във вашето пространство – след това ви позволява да симулирате позиционирането на дисплеите и да ги разглеждате от различни ъгли.

  Как да изберете телевизор


  Не сте сигурни дали 75", или 86" дисплей ще изглежда по-добре във вашето лоби? Приложението ARc може да постави реалистични изображения на един или няколко екрана в една снимка. Можете да избирате измежду различни модели и размери, докато не изберете точния дисплей за вашето място.

  Решения с професионални дисплеи Philips – ARc видео

  Лесно за използване


  Готови ли сте да проектирате видеостената си? Приложението ARc, което е интуитивно и лесно за употреба, работи с повечето смарт устройства, които имат камера. Просто го свалете от Google Play Магазин или от Магазина за приложения.

   

  Изтеглете приложението на всяко едно устройство

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.