X-Line   видеостена

  Вижте пълните  възможности

  Проектиран за въздействие


  Видеостената X-Line на Philips привлича вниманието с гъвкавостта, за да трансформира всяко пространство в гигантски дисплей за съдържание в портретен или пейзажен режим. Презентации, информационни канали на живо и информация в реално време от множество източници осигуряват по-голяма гъвкавост, докато Pure Color Pro повишава яркостта за динамично съдържание, което е искрящо и привлекателно.

  Вдъхновете екипа си

  Създайте вдъхновяващо работно пространство със силно присъствие на бранда, движено от иновативно мислене. Наличието на правилната технологична настройка кара членовете на екипа да се чувстват горди да влизат всеки ден в офиса, като същевременно впечатлява клиентите и потенциалните кандидати.

  Корпоративната гама на Philips предлага както форма, така и функции, с водещ в индустрията дизайн, който подсилва влиянието на вашето съдържание.

  Икона за усет към детайла

  Подобрена резолюция


  Подобрете качеството на образа с Pure Colour Pro. Предоставящо по-висока осветеност чрез цветови настройки по избор и усъвършенствано калибриране на гамата, съдържанието изглежда по-ясно и по-искрящо за зашеметяващ реализъм във всяка презентация.

  Жена гледа към екрана на видеостената

  Гъвкаво   гледане


  Достигнете нови висоти и мислете мащабно с персонализиран дисплей на видеостена в портретен или пейзажен режим. Свържете толкова дисплеи, колкото искате, за да оформите завладяващ дизайн, който идеално се вписва във вашето пространство.

  Иновации   за вашите  възможности

  Икона за сензор за присъствие

  Оптимизирайте работното си пространство с интелигентна настройка на дисплея. Сензорът за присъствие в заседателната зала намалява оперативните разходи, като изключва дисплеите на Philips, когато никой не присъства, и автоматично ги включва отново, след като бъде засечено движение.

  Сензорът за светлина също така адаптира яркостта на вашите дисплеи, осигурявайки най-доброто изживяване при гледане при всякакви условия на осветление.

  Открийте продуктите

  Оптимизирайте  продуктивността


  Вдъхновете креативност и повишете ефективността, като комбинирате специално създадени дисплеи и решения за информиране във вашето пространство.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.