Дайте воля на въображението си

  LED решения от Philips: следващото ниво в цифровото информиране

  готови да оказват влияние

  Готови да оказват влияние


  Естетична красота в комбинация с универсален дизайн. Най-новите LED решения на Philips ще ви дадат преднина. От видео с бързо движение до статични изображения – екранната комуникация оживява с невероятно живи цветове и свръхвисока яркост.

  И още по-добре, иновативният дизайн без рамки прави LED решенията на Philips перфектни за свързване на множество устройства, които да образуват безпроблемна видеостена от всякакъв размер. Пригответе се за максимално въздействие с персонализирано приспособяване, което ще привлече и впечатли аудиторията.

  Производителност от следващо нивопо-ярка идея за вас

  оптимално качество на картината

  Оптимално качество на картината

  Една снимка казва хиляда думи. Ето защо всяко част от съдържанието заслужава най-ясната резолюция, която е възможна, когато се показва на екрана. Philips LED осигурява превъзходни дълбочини на черното и висока яркост на цветовете за оптимална работа. Тъй като съвършенството е в детайлите, настройките за калибриране на всеки панел могат да се персонализират за корекция от стената до ръба.

  доверен партньор

  Доверени партньори

  Philips Professional Display Solutions Academy гарантира, че всички световни партньори са лично обучени експерти по продуктите. Това означава, че само най-добрите архитекти и техници за решенията са сертифицирани да бъдат първокласни партньори за LED инсталации на Philips. Още повече, всички наши LED продукти са EMC-клас B, CE-UL и одобрени от TÜV Европа.

  гъвкаво закрепване

  Гъвкаво закрепване 

  Монтирането на обикновен екран на стената е сравнително лесна работа. Въпреки това LED инсталациите изискват някои специални съображения. За размера на екрана, както и сложността на дизайна, се грижи Philips за осигуряване на оптимизирана инсталация и конфигурация, които могат лесно да бъдат обслужвани. Във всяко индивидуално решение очаквайте тънки панели, инженерно разсейване на топлината, достъп до предния панел и елегантен дизайн без рамки.

  конфигурации на дисплея

  Конфигурации на дисплея

  Монтирането на по-добър дисплей е по-лесно от всякога. Всички необходими компоненти са включени в лесен за използване комплект, включващ кабели, контролери, козметични панели и стандартни съотношения във FHD и UHD. Комплектите се предлагат в размери по избор – от 110" до 880" – за да помогнат за създаването на перфектен дисплей, включват и части за завършване на ъглите. Комплектите се предлагат в предварително определени конфигурации на дисплея за бързи и лесни инсталации.

  управление на led дисплея

  Управление на LED дисплея

  Ние си партнирахме с Novastar, доверен световен лидер в контролери за дисплеи, за да постигнем най-доброто в LED каналите. Това гарантира оптимално изживяване, включително мащабиране, множество видео входове, FHD и UHD контролери и канали от 6 до 16 с превъзходно качество.

  оптимално обслужване

  Оптимално обслужване

  Philips се гордее с репутацията си за предоставянето на качествени услуги, решения и индивидуално внимание към всеки клиент, когато е необходимо. От гаранции за получаване и връщане до услуги по калибриране след продажбата. Надхвърлянето на индустриалните очаквания в поддръжката и включванията е само още една причина, поради която Philips е лидер.

  Безкрайни възможности...

  Гама LED дисплеи  

  Визуализирайте го
  с ARc


  Конфигураторът за разширена реалност ви помага да видите как ще изглежда персонализирана настройка от Philips Professional Display Solutions във всяко пространство. Лесното за управление приложение ARc работи на всяко мобилно устройство, за да даде точна визуализация на самостоятелни екрани за информиране и инсталации за видеостена. Предлага се за изтегляне от Google Play Магазин и App Store.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.