1

Контролирайте

скоростта

с натискането само на 1 бутон

Иновативни технологии

Бутон SpeedTouch с Turbo функция

Управлявайте ръчния пасатор с връхчетата на пръстите си: колкото по-силно натискате, толкова по-висока е мощността. Това ви помага да започнете бавно, без да разплисквате, и плавно да ускорите, докато достигнете предпочитаната настройка на скоростта.

Технология ProMix

Тя е усъвършенствана за по-равномерно и по-бързо пасиране. Уникалната технология използва триъгълна форма на чашката за пасиране, който създава оптимален поток и осигурява максимална ефективност за перфектно приготвени крем супи и пюрета

Предпазител за ножа против разплискване

Специалната вълнообразна форма в долната част на оста за пасиране гарантира, че няма да има разплискване и бъркотия.

Мощен мотор

Ръчният пасатор Philips с мощен и надежден мотор от 800 вата може да пасира почти всички продукти и постига перфектно гладки резултати.

Бутон за лесно освобождаване

Ръчният пасатор Philips разполага с единичен бутон за освобождаване, който прави прикачването и отделянето на принадлежностите на пасатора лесно и просто.

Кана от 1200 мл или 600 мл

Към ръчния пасатор е приложена кана за пасиране, разбиване, смесване. Каната за ръчния пасатор се доставя с удобен улей, дръжка и мерителни съдове.

Телена бъркалка

Аксесоар телена бъркалка за ръчен пасатор Philips за разбиване на крем, майонеза, смес за палачинки и много други. С него, ръчният ви пасатор става многофункционален.

XL Кълцаща приставка

С XL аксесоара за нарязване (1000 мл) за ръчен пасатор Philips можете да накълцате големи количества месо, подправки, ядки, сирене, шоколад и лук за секунди.

Видео

Подобни продукти

Вдъхновете се от нашите рецепти!

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.