Philips Avent Електрическа помпа за кърма

SCF397

Вдъхновено от бебето, създадено за майката

Влезте в нова ера на помпите за кърма с перфектния баланс между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновено от естествения начин, по който бебетата сучат. Електрическата помпа за кърма Philips Avent поддържа оптимален поток на кърмата и нежно се адаптира към размера и формата на зърното.

Вижте всички предимства

Philips Avent Електрическа помпа за кърма

Вдъхновено от бебето, създадено за майката

Технология за естествено движение за по-бърз поток на кърма*

 • Двойна
 • Употреба само с кабел
Технологията Natural Motion кара кърмата да се движи бързо*

Технологията Natural Motion кара кърмата да се движи бързо*

Кърмата започва да тече след по-малко от една минута благодарение на нашата уникална технология Natural Motion.** С нежно захващане и точното количество масаж и всмукване не е изненадващо, че 97% от майките казват, че помпата е ефективна***, а 100% от акушерките я препоръчват.

Меката силиконова възглавничка предлага комфорт за всяко тяло

Меката силиконова възглавничка предлага комфорт за всяко тяло

Независимо от формата ви – меката и гъвкава силиконова възглавничка на помпата пасва удобно на гърдата и зърното ви. Подходяща за 99,98%**** от размерите на гърдите***, тя се адаптира за захващане, което е нежно, но и стабилно.

8 режима за стимулиране, 16 режима на отделяне на кърма

8 режима за стимулиране, 16 режима на отделяне на кърма

Извлечете максимума от всяка сесия с 8 режима за стимулиране на потока кърма и 16 режима за неговото отделяне. Можете да извършвате фина настройка в движение.

Лесно почистване и сглобяване с по-малко части

Лесно почистване и сглобяване с по-малко части

Проектирахме нашата помпа така, че да не е сложна за употреба. Така че с няколко части е изключително лесно да се почисти и сглоби.

Моторът, който е тих колкото шепот, поддържа сесиите спокойни

Моторът, който е тих колкото шепот, поддържа сесиите спокойни

Моторът на нашата помпа е практически безшумен при употреба. Така че можете да отделите кърма у дома (или навсякъде) дискретно и с едно нещо по-малко, което да ви разсейва.

Започнете с настройките от последната сесия

Започнете с настройките от последната сесия

Функцията за запаметяване автоматично запазва последните настройки за стимулиране и отделяне на кърма. Така че всичко, което трябва да направите, е да се настаните комфортно и да натиснете бутона за старт.

Поставете на пауза, когато искате

Поставете на пауза, когато искате

Контролът е във вашите ръце. С пауза/възобновяване с едно докосване можете да си починете от сесията, след което да я започнете отново, когато сте готови.

Технически данни

 • Захранване

  Мрежово напрежение
  100V - 240  V
 • Материал

  Помпа за кърма
  Без бисфенол-А (BPA)***** (само за частите, които имат контакт с храна)
 • Какво включва

  Еднократен подпл. за гърди
  2  бр.
  Бутилка 125 мл/4 унции с 0 м + биберон
  2  бр.
  Комплект за изцеждане
  2  бр.
  Задвижващ блок (Използване само с кабел)
  1  бр.
  Уплътнителен диск
  2  бр.
  Micro-USB адаптер (използване с кабел)
  1  бр.
  Пликове за кърма
  5 бр.
 • Функции

  Мека и адаптивна възглавничка
  Нежно стимулиране

Принадлежности

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

 • Въз основа на резултатите от времето на задействане на потока на кърма (времето при рефлекс при потичане на кърмата – MER) от клинично изпитване с 20 участници (Нидерландия, 2019 г.) в сравнение с резултатите от времето при MER за други предишни помпи на Philips от проучването за осъществимост с 9 участници (Нидерландия, 2018 г.).
 • *За 1K-SE: 70% от участниците са изпитали MER в рамките на 60 секунди. Въз основа на резултатите от времето на задействане на потока на кърма (времето при рефлекс при потичане на кърмата – MER) от клинично изпитване с 20 участници (Нидерландия, 2019 г.) в сравнение с резултатите от времето при MER за други предишни помпи на Philips от проучването за осъществимост с 9 участници (Нидерландия, 2018 г.).
 • **Въз основа на резултатите от клиничното изпитване на продукта с 20 участници (Нидерландия, 2019 г.), усреднена оценка за единична и двойна електрическа помпа за кърма; 95% от участниците са съгласни, че нашите помпи за кърма са ефективни (единична електрическа); 100% от участниците са съгласни, че нашите помпи за кърма са ефективни (двойна електрическа).
 • ***Въз основа на: (1) Mangel et al. Breastfeeding difficulties, breastfeeding duration, maternal body mass index, and breast anatomy: are they related?Breastfeeding Medicine, 26 април 2019 г. (109 участници, Израел); (2) Ziemer et al. Skin changes and pain in the nipple during the 1st week of lactation. Journal of Obstetric, Gynecologic & Neonatal Nursing, май 1993 г. (20 участници от европеидната раса, САЩ); (3) Ramsay et al. Anatomy of the lactating human breast redefined with ultrasound imaging, 2005 г. (28 участници, Австралия). (Нидерландия, 2019 г.)
 • ****Само свързаните с бутилката и други части, които влизат в контакт с кърмата. Следва регламента на ЕС, 10/2011.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.