Single Electric (Corded Use) Помпа за кърма

SCF395/01

Една помпа, разполагаща с всичко необходимо

Влезте в нова ера на помпите за кърма с перфектния баланс между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновено от естествения начин, по който бебетата сучат. Електрическата помпа за кърма Philips Avent поддържа оптимален поток на кърмата и нежно се адаптира към размера и формата на зърното.

Вижте всички предимства

Single Electric (Corded Use) Помпа за кърма

Една помпа, разполагаща с всичко необходимо

Бърза, удобна и много популярна сред майките

 • Помпа за кърма с мощност на засмукване от болничен клас
 • Комфортна силиконова възглавничка
 • Технология Natural Motion
 • 8 + 16 настройки
Технологията Natural Motion кара кърмата да се движи бързо*

Технологията Natural Motion кара кърмата да се движи бързо*

Кърмата започва да тече след по-малко от една минута благодарение на нашата уникална технология Natural Motion.** С нежно захващане и точното количество масаж и всмукване не е изненадващо, че 97% от майките казват, че помпата е ефективна***, а 100% от акушерките я препоръчват.

Меката силиконова възглавничка предлага комфорт за всяко тяло

Меката силиконова възглавничка предлага комфорт за всяко тяло

Независимо от формата ви – меката и гъвкава силиконова възглавничка на помпата пасва удобно на гърдата и зърното ви. Подходяща за 99,98%**** от размерите на гърдите***, тя се адаптира за захващане, което е нежно, но и стабилно.

8 режима за стимулиране, 16 режима на отделяне на кърма

8 режима за стимулиране, 16 режима на отделяне на кърма

Извлечете максимума от всяка сесия с 8 режима за стимулиране на потока кърма и 16 режима за неговото отделяне. Можете да извършвате фина настройка в движение.

Лесно почистване и сглобяване с по-малко части

Лесно почистване и сглобяване с по-малко части

Проектирахме нашата помпа така, че да не е сложна за употреба. Така че с няколко части е изключително лесно да се почисти и сглоби.

Моторът, който е тих колкото шепот, поддържа сесиите спокойни

Моторът, който е тих колкото шепот, поддържа сесиите спокойни

Моторът на нашата помпа е практически безшумен при употреба. Така че можете да отделите кърма у дома (или навсякъде) дискретно и с едно нещо по-малко, което да ви разсейва.

Започнете с настройките от последната сесия

Започнете с настройките от последната сесия

Функцията за запаметяване автоматично запазва последните настройки за стимулиране и отделяне на кърма. Така че всичко, което трябва да направите, е да се настаните комфортно и да натиснете бутона за старт.

Поставете на пауза, когато искате

Поставете на пауза, когато искате

Контролът е във вашите ръце. С пауза/възобновяване с едно докосване можете да си починете от сесията, след което да я започнете отново, когато сте готови.

Изцеждайте, без да се накланяте напред

Изцеждайте, без да се накланяте напред

Отпуснете се, докато изцеждате, благодарение на дизайн, който ви позволява да седите изправени, вместо да се налага да се навеждате напред.

Технически данни

 • Захранване

  Мрежово напрежение
  100 - 240  V
 • Материал

  Помпа за кърма
  Не съдържа бисфенол*****
 • Какво включва

  Комплект за изцеждане
  1  бр.
  Задвижващ блок (Използване само с кабел)
  1  бр.
  Micro-USB адаптер (използване с кабел)
  1  бр.
 • Функции

  Мека и адаптивна възглавничка
  Нежно стимулиране

Принадлежности

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

 • Based on milk flow initiation time (time to Milk Ejection Reflex - MER) results from clinical trial with 20 participants (Netherlands, 2019) compared to time to MER results for other Philips predecessor pump technology from Feasibility study with 9 participants (Netherlands, 2018).
 • *За 1K-SE: 70% от участниците са изпитали MER в рамките на 60 секунди. Въз основа на резултатите от времето на задействане на потока на кърма (времето при рефлекс при потичане на кърмата – MER) от клинично изпитване с 20 участници (Нидерландия, 2019 г.) в сравнение с резултатите от времето при MER за други предишни помпи на Philips от проучването за осъществимост с 9 участници (Нидерландия, 2018 г.).
 • **Въз основа на резултатите от клиничното изпитване на продукта с 20 участници (Нидерландия, 2019 г.), усреднена оценка за единична и двойна електрическа помпа за кърма; 95% от участниците са съгласни, че нашите помпи за кърма са ефективни (единична електрическа); 100% от участниците са съгласни, че нашите помпи за кърма са ефективни (двойна електрическа).
 • ***Въз основа на: (1) Mangel et al. Трудности с кърменето, продължителност на кърменето, индекс на телесна маса на майката и анатомия на гърдата: свързани ли са? Медицина на кърменето, 26 април 2019 г. (109 участници, Израел); (2) Ziemer et al. Кожни промени и болка в зърната по време на 1-вата седмица от кърменето. Журнал на акушерски, гинекологични и натални грижи, май 1993 г. (20 участници от (европеидна раса), САЩ); (3) Ramsay et al. Анатомия на кърмещата човешка гърда с помощта на ултразвуково изобразяване, 2005 г. (28 участници, Австралия).
 • ****Само свързаните с бутилката и други части, които влизат в контакт с кърмата. Следва регламента на ЕС, 10/2011.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.