Saeco

Saeco Moltio

Aвтоматична кафемашина

  Saeco Moltio

  Aвтоматична кафемашина

  Всеки момент заслужава собствен вкус на кафето

  Машината за еспресо Moltio, уникален шедьовър, създаден да предложи изживяване с персонален вкус. Благодарение на ексклузивния ни превключвател за зърна приготвянето на правилното кафе, което винаги подхожда на събитието или настроението ви, става лесно само с едно щракване Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Moltio Aвтоматична кафемашина

Приготвя 7 варианта кафе, Вградена кана и приставка за разпенване, Сребриста, 5-степенна регулируема мелачка HD8769/19 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Всеки момент заслужава собствен вкус на кафето

Смяната на зърната сега е на едно щракване разстояние

 • Кафе без изчакване благодарение на бойлер с бързо нагряване

  Технологията на бойлера с бързо нагряване на Saeco осигурява непрекъсната готовност на кафемашината. Вече не е необходимо да чакате между отделните чаши кафе, а можете да ги приготвяте една след друга.

 • Експериментирайте с вкуса благодарение на опцията за смяна на кафени зърна

  Вече можете да сменяте кафените зърна само с едно кликване благодарение на патентования сменяем съд за зърна. Насладете се на удобството на бързата смяна на сместа от зърна и открийте най-подходящите за всяко вкусово предпочитание и момент от деня.

 • Идеална пяна, благодарение на каната за мляко с двойна камера

  Наслаждавайте се на своите млечни специалитети, изцяло автоматизирани с новата патентована кана за мляко с технология с двойна камера. Просто налейте мляко в каната, включете я в кафемашината и изберете кафе напитката си. С технологията с двойна камера винаги ще се радвате на професионална кафе напитка с гъста, дълготрайна млечна пяна с идеална температура от постоянен поток мляко без пръски.

 • Запазва настройките за любимото ви кафе

  Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, направено само за вас, според собствените ви предпочитания, благодарение на новаторската ни функция за запаметяване, която регулира дължината, силата и температурата на кафето. Наслаждавайте се на отлична напитка в предпочитаната си чаша само с натискане на един бутон.

 • Лесно почистване, благодарение на възможността за измиване на частите в съдомиялна машина

  За ваше удобство можете да поставите тавичката за разливане на Saeco и уреда за млечна пяна спокойно в съдомиялна кафемишина. Това спестява време и осигурява хигиенично почистване.

 • Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и Премахване на котлен камък

  Saeco проектира тази кафемашина за еспресо да почиства своята верига за кафе автоматично с вода при стартиране или изключване на машината, което гарантира чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Редовното почистване на котлен камъкудължава живота на вашата кафемашина за еспресо. Тази кафемашина не само ще ви напомня, когато е необходимо декалциране, автоматизираният процес ще стартира и ще ви води с ясни съобщения на екрана, когато е необходимо да се намесите. Почистването на котлен камък никога не е било толкова лесно!

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Регулирайте силата на кафето с 5 настройки на мелачката

  Когато става дума за едрината на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различна едрина, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има пет регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува