1
TV

  OLED+ 984


  Производителност от световен клас. Призната.

  65OLED984 EISA Award
  Stuff TV of the Year Philips OLED+ 984
  Reddot Award
  avforums Editor's Choice Premium OLED TV

  Открийте OLED+

  Открийте Philips OLED+

  Безкомпромисно аудио представяне.


  Невероятната картина заслужава звук, който да й подхожда. Затова всеки модел Philips OLED+ е съвместно проектиран с Bowers & Wilkins за кристално ясен диалог дори при ниска сила на звука и детайлна, звучаща естествено акустика. 
  Bowers & Wilkins Звук

  OLED+ TV. Най-добрата картина.*


  Пригответе се за визуални ефекти на ново ниво. OLED технологията предоставя превъзходен контраст и по-дълбоки черни тонове. Обработката на картината от следващото поколение P5 гарантира възхитителни детайли и невероятен реализъм. А съчетанието с Dolby Vision превръща телевизора ви в движеща сила на забавлението.
  Philips P5 видеопроцесор
  Dolby Vision Atmos
  с Ambilight без Ambilight

  Осветете стаята си.


  С интелигентното, постоянно променящото се, цветно, светлинно шоу на Ambilight всичко се усеща по-грандиозно и по-епично. Опитайте го веднъж и повече няма да го изключите.
  Philips Ambilight TV

  Включване на красотата. Изключване на красотата.


  Защо един телевизор да не може да бъде произведение на изкуството? Всеки модел OLED+ е вдъхновен от класическия европейски промишлен дизайн и приковава вниманието, независимо дали е вкключен или не.

  Цял един свят под ваше управление.


  Philips OLED+ не е просто телевизор. Той е вашият команден център. Играйте игри. Гледайте Netflix. Преглеждайте съдържание в Google Play Магазин. Управлявайте устройства за смарт дом. И правете всичко това само с гласа си.
  Google Assistant
  Amazon Alexa

  *Телевизорите Philips са признати от експерти от трети страни за най-добро качество на картината и дизайн. За справка вижте нашите награди на тази страница.

  *Google Assistant е наличен за Android телевизори на Philips, работещи с Android O (8) или по-нова версия на ОС. GA е наличен за избрани езици и държави, като английски – UK, немски – DE и френски – FR се поддържат от самото начало. Списъкът с поддържани езици/държави ще бъде разширен с времето. За най-актуалния списък с поддържани езици и държави, моля, свържете се с отдела за обслужване на потребителите.

  *Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.