Фотоепилация в уюта на вашия дом

Отървете се бързо и ефективно от нежеланото окосмяване по тялото в собствения ви дом.

За премахване на нежеланото окосмяване на интимни места много често се използват самобръсначки за еднократна употреба. Този метод е евтин, бърз и лесен, но може да предизвика дразнене и ефектът е много краткотраен. Как да премахнем бързо и ефективно окосмяването в интимните зони у дома? Като използваме правилните уреди за това!

Премахване на нежеланото окосмяване в интимните зони - изберете правилния уред според вашите нужди


Интимното обезкосмяване се предлага в повечето салони за красота, но поради естеството на тази процедура много жени предпочитат да се отърват от нежеланото окосмяване по тялото у дома. Еднократната самобръсначка, разбира се, не е единствената възможност - сега имаме много уреди за обезкосмяване на интимната зона, а различните приставки за епилатори значително улесняват тази задача. Епилаторите Philips Satinelle Prestige за епилиране на сухо и мокро разполагат с набор от различни приставки за по-голям комфорт и удобство. Тези епилатори ви позволяват ефективно да се отървете дори от най-късите и фини косъмчета, а специалната приставка за чувствителна кожа е подходяща и за най-нежните дами. Този епилатор също има специална приставка за подстригване, която ви позволява да скъсите косъмчетата. Дамите, които не са много устойчиви на болка, могат да използват бръснещата глава. 

Domowa depilacja miejsc intymnych

Дълготрайно гладка кожа

 

Ако искате да се отървете от нежеланото окосмяване за по-дълго време, инвестирайте в Philips Lumea Prestige - фотоепилатор с IPL технология. Използването на интензивна пулсираща светлина позволява да се прекъсне цикъла на растежа на косъма, благодарение на което той престават да расте обратно след няколко процедури. Доскоро това решение се предлагаше само в професионални салони за красота, днес може да се използва и у дома. Броят на косъмчетата намалява драстично след 3-4 процедури, извършвани на всеки две седмици. По-късно, за да се запази ефектът, е необходимо да се правят поддържащи процедури, на всеки 4 до 8 седмици. Уредът разполага със специална интелигентна приставка за бикини зоната. Първо, подгответе кожата като отстраните косъмчетата от нея чрез бръснене или епилация, или друг удобен за вас метод (без депилиращи кремове, тъй като съдържащите се в тях вещества често предизвикват кожни реакции). Епилираната повърхност трябва да бъде чиста, суха и да не е раздразнена. Lumea Prestige сканира кожата и показва каква интензивност на светлината можете да използвате във вашия случай. Главата трябва да бъде притисната към кожата, а когато светлинният индикатор стане бял - започнете процедурата. След това просто натиснете бутона и постепенно приплъзвате уреда пио зоната, която желаете да обезкосмите. Такива процедури продължават малко по-дълго от бръсненето, но с течение на времето периодите между тях стават по-дълги. Така че, ако цените дългосрочните решения, Lumea Prestige ще работи перфектно във вашия случай. Разбира се, можете да използвате уреда, за да се отървете от косъмчетата и в други части на тялото, просто трябва да изпозлвате някоя от другите приставки.

Вижте свързани продукти:

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.