Безжична Hi-Fi система за Android™

  Streamium

  Безжична Hi-Fi система за Android™

  Изпитайте музиката с висока вярност във всяка стая

  Наслаждавайте се на звук с висока вярност във всяка стая с Multiroom Music. "Вярното с оригинала" аудио, което ви дават високоговорителите ClariSound и техниката за цифрово компресиране без загуби FLAC, създава изключително широка зона на звука и CD качество на възпроизвеждане на компресираната цифрова музика.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изпитайте музиката с висока вярност във всяка стая

Завладяващ звук

 • 2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  Изпълнете стаята с любимата си музика с 2x50 W RMS музикална мощност и цифров усилвател клас "D". Усилвателят приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AB усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • 160 GB твърд диск за съхранение на до 2000 музикални албума

  160 GB твърд диск за съхранение на до 2000 музикални албума

  Твърдият диск със 160 GB на тази звукова система Philips предлага много голям капацитет, на който да съхранявате цифрови музикални файлове от PC или MAC, като побира лесно до 2000 музикални албума. Интелигентно и икономично управление на музикалната колекция, лесен достъп и всичко на едно място.

 • Музикалната система за много стаи изпълва с вашите песни целия дом

  Музикалната система за много стаи изпълва с вашите песни целия дом

  Пускайте любимите си песни и изпълнете дома си с възхитително богат и чист звук. Функцията за слушане на музика в няколко стаи позволява безжично поточно предаване от вашата многостайна аудиосистема Philips. За да активирате тази функция, просто натиснете нейната икона, докато слушате любимата си песен, и ако всички станции са свързани, песента ще бъде споделена - за ваше удоволствие - без никакви сложни настройки. Споделете най-хубавата си музика със семейството и приятелите.

 • Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Приложението MyRemote на Philips ви позволява да използвате вашия iPhone, iPod Touch или смартфон с Android като дистанционно за управление на вашите мрежови AV продукти Philips. Приложението автоматично разпознава свързаните към домашната Wi-Fi мрежа Blu-ray плейър, система за домашно кино или аудио система Streamium на Philips, за да можете мигновено да управлявате устройствата навсякъде у дома. А ако имате няколко мрежови AV продукта Philips, с това приложение можете да превключвате между тях и да управлявате всеки продукт поотделно. Това безплатно приложение е създадено ексклузивно от Philips.

 • Пълноцветен сензорен екран за лесна навигация

  Пълноцветен сензорен екран за лесна навигация

  Управлението чрез чувствителен на допир дисплей ви позволява да управлявате устройството си, като просто натискате бутони на екрана, а не физически бутони на устройството. Само включете устройството, и потребителският интерфейс ще се появи на LCD дисплея с всички възможности за управление на устройството. Управлението чрез чувствителен на допир дисплей съчетава LCD технологията с датчици за натиск и мощен цифров микропроцесор. Когато натиснете с пръст конкретна област от екрана, съответният сигнал се изпраща към процесора и командата се изпълнява незабавно.

 • Допълнителна поставка за iPod/iPhone, за удобно възпроизвеждане на музика

  Допълнителна поставка за iPod/iPhone, за удобно възпроизвеждане на музика

  Вече имате по-богати възможности за избор. Сега можете да възпроизвеждате вашата музика не само от CD, чрез MP3 Link, входа AUX и безжичното поточно предаване от PC/MAC - тя вече може да звучи и от вашия iPod или iPhone. Просто поставете вашия iPod или iPhone, включете на режим "докинг" и с помощта на дистанционното изберете песните, които искате да чуете. С докинг станцията, предлагана отделно като аксесоар, вашата лична музикална колекция звучи от една превъзходна аудиосистема.

 • Безжично поточно предаване на музика и снимки от PC/MAC

  Безжично поточно предаване на музика и снимки от PC/MAC

  Вашият компютър PC или MAC е пълен с музика, която сега можете удобно да предавате поточно към своето аудио устройство Philips, без бъркотията от кабели. Споделете любимите си песни, когато сте на парти, или просто им се наслаждавайте в удобството на собствения си дом. Направете същото със своите колекции от снимки и ги разглеждайте на спокойствие, докато слушате музика. Отключете съкровищата на своя PC/MAC с удобството на безжичното поточно предаване.

 • Избирайте и търсете сред хилядите радиостанции в интернет

  Избирайте и търсете сред хилядите радиостанции в интернет

  Streamium се предлага с хиляди онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете вашия Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми, без да се налага да включвате вашия PC или MAC.

 • Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG

  Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG

  Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG.

 • FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната музика, като силно я обогатява и подобрява, така че изживявате музиката без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Открийте отново своята компресирана музика с реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Обща изходна мощност 10 W RMS

  Обща изходна мощност 10 W RMS

  Тази музикална система Philips има обща изходна мощност 10 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

Вижте всички спецификации
 • Napster се предлага само в Германия и Великобритания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува