Philips Avent Niplette™

SCF152/01

Просто и ефективно решение за обърнати зърна

Niplette™ помага на майките с плоски или обърнати зърна да кърмят. Този уникален и революционен инструмент предоставя лесно, неоперативно и дълготрайно решение. За няколко седмици продължителна употреба вашето зърно ще остане изпъкнало.

Вижте всички предимства

Този продукт вече не се предлага

Philips Avent Niplette™

Просто и ефективно решение за обърнати зърна

Клинично доказани резултати*

  • Неоперативен метод
  • За плоски или обърнати зърна
  • 1 Niplette и 2 подплънки за гърди
Устройство за плоски или обърнати зърна

Устройство за плоски или обърнати зърна

Обърнатите зърна или тези, които не могат да се удължат, засягат до 10% от жените, като причиняват психологически стрес и правят кърменето трудно за майката и бебето. Сученето на бебето трябва да издърпа зърното. Ако ли не, Niplette ™ е просто, удобно решение, което може да помогне. Устройството позволява на жените с плоски или обърнати зърна да кърмят удобно, без да е необходима инвазивна операция*. Състои се от прозрачна форма за зърно с уплътнителен фланец, прикрепен към клапа и отвор за спринцовка.

Лесна процедура

Лесна процедура

Чашката се държи върху ареолата на зърното с една ръка и въздухът се изтегля с помощта на спринцовка от 5 мл така, че зърното да може да се засмуче в нея. Потребителят контролира засмукването и може да дърпа зърното толкова, колкото му е удобно. Когато зърното е издърпано, потребителят след внимателно отделяне на спринцовката от клапата може да продължи с обичайните си дейности и да носи Niplette дискретно в сутиена. Първоначалното използване се насърчава възможно най-много*.

Идеална употреба преди или през първите 6 месеца от бременността

В идеалния случай Niplette трябва да се използва преди бременност и да се носи през 8-часови периоди на ден или нощ*. Ако гърдите не са твърде чувствителни, то може да се използва и през първите шест месеца от бременността, за да се постигне постоянна корекция, или след раждането на бебето за няколко минути преди всяко хранене. Niplette ще издърпа зърното, което ще позволи на бебето лесно да го засмуче, и ще подпомогне кърменето през първите няколко дни. Постоянната козметична корекция може да се постигне, след като кърменето приключи, ако случаят е такъв, Niplette може да бъде прилаган отново от време на време.

Клинично доказани резултати

Проведени са клинични проучвания* за Niplette, доказали успеха в постигането на постоянна корекция на плоски или обърнати зърна, независимо дали състоянието съществува от пубертета, или е в резултат на операция за намаляване на гърдите. При условие, че не са претърпели операция на гърдите, бременните жени, които са се притеснявали за кърменето, са преминали успешно кърменето. Постоянна корекция обикновено се постига между един и три месеца непрекъсната употреба.

Допълнителна информация

Niplette няма да функционира, когато кърмата започне да тече нормално. Но тогава бебето ще е свикнало да се справя успешно със засмукването на зърното.

Технически данни

  • Лесно почистване

    Почистване с гореща сапунена вода
    Да
  • Дизайн

    Дискретен дизайн
    Да
  • Материал

    Подпл. за гърди
    Дерматологично тествани
    Вендуза за гръдно зърно
    Полипропилен
  • Какво включва

    Еднократен подпл. за гърди
    2  бр.
    Niplette
    1  бр.
  • Лесна употреба

    Скриват се лесно под дрехите
    "Спринцовка" за освобождаване на вакуума
  • Функции

    Решение за плоски зърна
    Нежно засмукване
  • Стадии на развитие

    Етап
    • Преди бременност
    • 0 – 6 месеца
    • Начална фаза на кърмене

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

  • McGeorge, Mr. D, FRCS (пластм.), Niplette: уред за неоперативна корекция на обърнати зърна, Британско списание за пластична хирургия (1994 г.), том 47, стр. 46 – 49

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.