Дисплей Smart All-in-One

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c3afd_00/s221c3afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Дисплей Smart All-in-One

  Smart All-in-One

  Отворете нов свят от възможности с Philips Smart All-in-One, поддържан от Android™. Просторният 21,5-инчов мултисензорен дисплей е перфектен за поточно предаване на HD видео, музика, електронни обучения и сърфиране в мрежата от ново ниво. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Smart All-in-One

Светът в ръцете ви!

 • 16:9 широкоекранен Full HD дисплей за най-добро изживяване при гледане

  16:9 широкоекранен Full HD дисплей за най-добро изживяване при гледане

  Smart All-in-One включва 16:9 Full HD (резолюция 1920 x 1080) екран за напълно завладяващо развлекателно изживяване. Той е напълно устойчив на времето, тъй като поддържа 1080p сигнали от всички източници, включително най-новите Blu-ray и авангардни игрови конзоли с висока детайлност. Той създава ярки изображения с прогресивно сканиране без трептене, с превъзходна яркост и цветове.

 • Превъзходен стерео звук за мултимедия

  Превъзходен стерео звук за мултимедия

  Потопете се с висококачествените вградени стерео високоговорители.

 • Конструкцията SmartStand разполага с регулиране с едно докосване за лесно използване

  Конструкцията SmartStand разполага с регулиране с едно докосване за лесно използване

  Philips Smart All-in-One разполага със SmartStand с максимално регулиране на наклона и лесно настройване с едно докосване. Лесното настройване на SmartStand ви позволява да го използвате в различните ергономични позиции. С позиция на наклона малко под 60 градуса сега можете да взаимодействате с дисплея естествено, за да докосвате и печатате, или можете да го използвате в изправено положение, за да седнете и да вършите сериозна работа.

 • Голям оптичен multi-touch екран за лесна навигация

  Отворете нов свят от възможности с Philips Smart All-in-One на базата на Android. Благодарение на вградената му усъвършенствана оптична multi-touch технология вече можете да манипулирате съдържанието си с хващане, мащабиране, завъртане, плъзгане и превъртане. Щедрият му голям екран ви освобождава от взирането в малък smart дисплей. Четенето на електронни книги или вестници е приятно за очите ви благодарение на едрия шрифт и възможностите за изображения. Големият му сензорен екран е точно подходящият инструмент, който да позволи на малките деца да изразят творчеството си с електронно рисуване, да научат азбуката или да използват интерактивни образователни приложения.

 • Изтегляне на приложения от магазина Google Play™

  Насладете се на чудесни приложения от магазина Google Play™. Единично докосване върху иконата на приложението ще ви отведе до магазина чрез Wi-Fi или Ethernet връзка. Изтеглете и инсталирайте приложения за забавления, игри, услуги, офис, снимки, видео, новини, социални мрежи, и т.н., които са налични и се актуализират от магазина. Ясният, лесен за използване интерфейс ви помага да преглеждате интуитивно с възможност за сортиране по рейтинг, категория или популярност.

 • Уеб камерата и микрофонът ви помагат да поддържате връзка със семейството и приятелите

  Вградената уеб камера, с превъзходни ярки и резки изображения ви позволява да общувате със семейството и приятелите си точно както го правите лице в лице. Изключително чувствителният микрофон на Smart All-in-One гарантира, че гласът ви се пренася отчетливо и ясно. Можете да чувате ясно аудио или от неговите вградени стерео високоговорители, или да свържете собствените си слушалки за частни разговори. Това просто вградено решение е лесно и готово за работа по всяко време.

 • Разширете пространството си за съхранение с SDHC носители

  Поберете постоянно растящата си библиотека. Можете да разширите капацитета за съхранение с добавяне на външна SDHC карта или USB флаш памет, използвайки вградения слот за разширение.

 • USB концентратор с 4 порта за лесно свързване

  USB концентраторът ви позволява удобно да свързвате и възпроизвеждате мултимедийни устройства, като USB памет, камера, преносим твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други устройства. Удобно разположеният USB 2.0 концентратор на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра за по-лесно използване. Обърнете внимание, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да осигури USB концентраторът на монитора.

 • Бърз достъп до интернет с Wi-Fi или Ethernet порт

  CDMA или множествен достъп с разделение по код е цифрова клетъчна радиосистема с разширен спектър, която използва дискретни кодове, за да различи потребителите.

Вижте всички спецификации
 • Изисква външна клавиатура и мишка за Android (не са включени в офертата)
 • Външният твърд диск може да има нужда от допълнително захранване.
 • Google и Android са търговски марки на Google Inc. Фирмените имена, търговските марки, посочени тук, са собственост на съответните им компании

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува