Безжична Hi-Fi система за Android™

  Streamium

  Безжична Hi-Fi система за Android™

  Възпроизвеждайте поточно музика от PC/MAC и Интернет - безжично

  Наслаждавайте се на обгръщащ звук с LivingSound – във всяка стая, с музикалната система за много стаи. С Hi-Fi системата Philips NP3900/12 възпроизвеждате поточно музика от PC/Mac и интернет радио. Управлявайте това, което слушате, чрез цветния сензорен екран или чрез приложението за дистанционно управление.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Възпроизвеждайте поточно музика от PC/MAC и Интернет - безжично

Завладяващ звук

 • Безжично поточно предаване на музика и снимки от PC/MAC

  Безжично поточно предаване на музика и снимки от PC/MAC

  Вашият компютър PC или MAC е пълен с музика, която сега можете удобно да предавате поточно към своето аудио устройство Philips, без бъркотията от кабели. Споделете любимите си песни, когато сте на парти, или просто им се наслаждавайте в удобството на собствения си дом. Направете същото със своите колекции от снимки и ги разглеждайте на спокойствие, докато слушате музика. Отключете съкровищата на своя PC/MAC с удобството на безжичното поточно предаване.

 • Пълноцветен сензорен екран за лесна навигация

  Пълноцветен сензорен екран за лесна навигация

  Управлението чрез чувствителен на допир дисплей ви позволява да управлявате устройството си, като просто натискате бутони на екрана, а не физически бутони на устройството. Само включете устройството, и потребителският интерфейс ще се появи на LCD дисплея с всички възможности за управление на устройството. Управлението чрез чувствителен на допир дисплей съчетава LCD технологията с датчици за натиск и мощен цифров микропроцесор. Когато натиснете с пръст конкретна област от екрана, съответният сигнал се изпраща към процесора и командата се изпълнява незабавно.

 • Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Приложението MyRemote на Philips ви позволява да използвате вашия iPhone, iPod Touch или смартфон с Android като дистанционно за управление на вашите мрежови AV продукти Philips. Приложението автоматично разпознава свързаните към домашната Wi-Fi мрежа Blu-ray плейър, система за домашно кино или аудио система Streamium на Philips, за да можете мигновено да управлявате устройствата навсякъде у дома. А ако имате няколко мрежови AV продукта Philips, с това приложение можете да превключвате между тях и да управлявате всеки продукт поотделно. Това безплатно приложение е създадено ексклузивно от Philips.

 • Поточно възпроизвеждане и забавление с над 10 милиона песни от Napster*

  Поточно възпроизвеждане и забавление с над 10 милиона песни от Napster*

  Намирайте винаги музиката, която ви се слуша, с Napster - онлайн музикална услуга, която ви предлага над 10 милиона песни от 790 000 изпълнители, 980 000 албума и всички жанрове. Микросистемата на Philips ви дава безпроблемен достъп до Napster, благодарение на LCD дисплея с икони, и до всичката музика, която искате - бързо и лесно. Само с няколко щраквания огромната фонотека на Napster, освободена от вашия PC или MAC, се предава безжично, за да можете да й се наслаждавате на системата Philips. Променете начина, по който слушате музиката, сега.

 • Избирайте и търсете сред хилядите радиостанции в интернет

  Избирайте и търсете сред хилядите радиостанции в интернет

  Streamium се предлага с хиляди онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете вашия Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми, без да се налага да включвате вашия PC или MAC.

 • Работи с домашна високоскоростна връзка и Wi-Fi маршрутизатор

  Работи с домашна високоскоростна връзка и Wi-Fi маршрутизатор

  Вашата Hi-Fi уредба Philips има Ethernet порт, осигуряващ Plug and Play връзка с интернет през DHCP. Освен това системата е сертифицирана за Wi-Fi B/G, което я прави съвместима с всички Wi-Fi B/G сертифицирани маршрутизатори на пазара. Лесна и удобна за използване, тази система разполага с функцията за защитена настройка на Wi-Fi (WPS) с едно докосване, осигурявайки защитена Wi-Fi връзка само за секунди.

 • FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната музика, като силно я обогатява и подобрява, така че изживявате музиката без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Открийте отново своята компресирана музика с реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • LivingSound за по-широк, потапящ стерео звук

  LivingSound за по-широк, потапящ стерео звук

  Технологията LivingSound на Philips с предстоящо патентоване значително разширява идеалното място за слушане, така че можете да се радвате на наистина обгръщаща музика на по-широка площ. Като съчетава различни обработки на звука, LivingSound възстановява богатството и пространствените детайли в звуковата зона, които често се губят при една компактна стереосистема. Резултатът е звук, който е по-широк от очаквания и който се разпространява пълно и равномерно в стаята. Сега слушането на музика вече не е ограничено в традиционно тясната си зона. Радвайте се на оптимален стерео звук в по-широка зона.

 • Обща изходна мощност 30W RMS

  Обща изходна мощност 30W RMS
 • Пълноцветно показване на обложки на албуми

  Вдъхнете нов живот на удоволствие от слушането с пълноцветните обложки на албумите. Графичното оформление на обложките е вградено в музикалните файлове и се показва автоматично при избора и възпроизвеждането на песните. Вашата музика просто оживява с обложките на албумите.

Вижте всички спецификации
 • Napster се предлага само в Германия и Великобритания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува