Безжична микро Hi-Fi система

  Безжична микро Hi-Fi система

  Завладяващ звук

  Потопете се в света на музиката с безжичната микросистема Philips MCI298/12, позволяваща и монтаж на стена. Възпроизвеждайте поточно музика от своя PC или MAC, или слушайте CD, MP3 или FM и интернет радио - цветният дисплей с интуитивен тактилен екран ви осигурява лесна навигация.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Завладяващ звук

Възпроизвеждайте поточно музика от PC/MAC и Интернет - безжично

 • Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Streamium се предлага с хиляди безплатни онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете своя Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми на аудио системата си, без да се налага да включвате компютъра.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • Възпроизвеждане на музика от iTunes

  Възпроизвеждане на музика от iTunes

  Сега можете да възпроизвеждате музика от своята библиотека на iTunes – без никакво преобразуване, на вашата Hi-Fi уредба Philips! Уредбата поддържа кодека AAC, използван от библиотеката на iTunes за извличане и съхраняване на музика, затова просто инсталирайте софтуера TwonkyMedia, предлаган заедно със системата, с който ще можете да преглеждате, избирате и възпроизвеждате музика от вашата библиотека и списъци с песни на iTunes, безжично. Имайте предвид, че системата не поддържа защитената с DRM музика, закупена от магазина на iTunes.

 • FM радио

  FM радио

  FM радиото използва честотна модулация (FM), за да осигури висококачествен звук на радиопредаване. Тази технология на излъчване ви позволява да слушате любимите си радиостанции в FM диапазона.

 • обща изходна мощност 20 W RMS

  обща изходна мощност 20 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 20 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Напълно интегрирана звукова система

  Напълно интегрирана звукова система

  Вашата Hi-Fi уредба Philips е снабдена с всичко необходимо, за да се наслаждавате на музиката от вашите компактдискове, USB устройства или безжично от вашия компютър PC/MAC и от интернет. Всичко това е събрано в един компактен, тънък и универсален дизайн, подходящ за всеки интериор. Плюс удоволствието от интуитивната лекота при ползване, благодарение на чувствителния на допир дисплей за управление на системата.

 • Работи с домашна високоскоростна връзка и Wi-Fi маршрутизатор

  Работи с домашна високоскоростна връзка и Wi-Fi маршрутизатор

  Вашата Hi-Fi уредба Philips има Ethernet порт, осигуряващ Plug and Play връзка с интернет през DHCP. Освен това системата е сертифицирана за Wi-Fi B/G, което я прави съвместима с всички Wi-Fi B/G сертифицирани маршрутизатори на пазара. Лесна и удобна за използване, тази система разполага с функцията за защитена настройка на Wi-Fi (WPS) с едно докосване, осигурявайки защитена Wi-Fi връзка само за секунди.

 • Безжично поточно предаване на музика и снимки от PC/MAC

  Безжично поточно предаване на музика и снимки от PC/MAC

  Вашият компютър PC или MAC е пълен с музика, която сега можете удобно да предавате поточно към своето аудио устройство Philips, без бъркотията от кабели. Споделете любимите си песни, когато сте на парти, или просто им се наслаждавайте в удобството на собствения си дом. Направете същото със своите колекции от снимки и ги разглеждайте на спокойствие, докато слушате музика. Отключете съкровищата на своя PC/MAC с удобството на безжичното поточно предаване.

 • Дистанционно за удобна навигация

  Дистанционно за удобна навигация

  Управлявайте всички функции на вашата Hi-Fi система Philips, удобно разположени на дивана си. Търсете, откривайте и възпроизвеждайте вашата музика бързо и с лекота. С бутоните за директен достъп, като Начало и Предпочитани, имате бърз достъп до вашия начален екран, до любимата си интернет станция или до поточно възпроизвеждане на музика от вашия компютър PC/MAC и интернет - безжично. Центърът за управление на вашата Hi-Fi система е в ръката ви.

 • Чувствителен на допир дисплей за лесна навигация

  Чувствителен на допир дисплей за лесна навигация

  Управлението чрез чувствителен на допир дисплей ви позволява да управлявате устройството си, като просто натискате бутони на екрана, а не физически бутони на устройството. Само включете устройството, и потребителският интерфейс ще се появи на LCD дисплея с всички възможности за управление на устройството. Управлението чрез чувствителен на допир дисплей съчетава LCD технологията с датчици за натиск и мощен цифров микропроцесор. Когато натиснете с пръст конкретна област от екрана, съответният сигнал се изпраща към процесора и командата се изпълнява незабавно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува