Система за домашно кино

  Система за домашно кино

  Завладяващ звук

  Потопете се в многоканален съраунд звук като в киносалон, без да сте заобиколени от тонколони и кабели. Този Philips SoundBar включва цялостна система за домашно кино, в това число възпроизвеждане на DVD дискове, в едно устройство. Направете си специална киновечер! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино

Възпроизвеждане на DVD HTS5120/12 Търсене на подобни продукти

Завладяващ звук

Прекрасен съраунд звук от изключително тънкия SoundBar

 • Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Тонколоната Dolby Virtual е усъвършенствана технология за виртуално пресъздаване на аудио, която пресъздава плътни и всеобхващащи обемни звуци от система с две тонколони. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Възпроизвеждането на DVD е подобрено чрез разширяване на 2-каналната среда. В съчетание с Dolby Pro Logic II обработка всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Свръхтънки тонколони за реалистичен съраунд звук

  Свръхтънки тонколони за реалистичен съраунд звук

  Свръхтънките тонколони осигуряват безкомпромисно изживяване със съраунд звук в тънък и елегантен дизайн. Копринено меките куполни пищялки с мощна неодимова магнитна система улавят идеално средните и високите честоти, без загуба на детайли от източниците на филми или музика. Резултатът е превъзходно чист, безупречно реалистичен звук, точно както го е искал изпълнителят.

 • По-ясен образ с висока детайлност с HDMI 1080p

  По-ясен образ с висока детайлност с HDMI 1080p

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Насладете се на универсалността на тази система за домашно кино, която позволява да я поставите, където пожелаете. Независимо дали ще стои на стойка, върху шкафче или монтиран на стена, продуктът изглежда невероятно и работи безкомпромисно. Вие най-сетне ще можете да решите как да изглежда домът ви, без да се отказвате от невероятното изживяване на системата за домашно кино.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • Допълнителна поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod или iPhone

  Допълнителна поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod или iPhone

  Прикачете тази поставка към системата ви за домашно кино и можете да се наслаждавате на музиката, видеоклиповете и картините от вашите iPod устройства и iPhone. Поставката се продава като незадължителен аксесоар.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  Тонколоната за домашно кино SoundBar създава атмосфера на изтънченост и изящност във всяка стая. Макар да е проектирана за използване с плосък телевизор с поне 81 см (32") екран, тя може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Интуитивните органи за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • 400 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  400 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
 • Безжичен събуфър за невероятни ниски честоти без проводници

  Безжичен събуфър за невероятни ниски честоти без проводници
 • Свръхтънка SoundBar конструкция с високоговорители с плосък панел

  Свръхтънка SoundBar конструкция с високоговорители с плосък панел
 • Възпроизвеждане на DVD и CD, за да се наслаждавате на всички свои филми и музика

  Възпроизвеждане на DVD и CD, за да се наслаждавате на всички свои филми и музика
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува