Система за домашно кино SoundBar

  Система за домашно кино SoundBar

  Вдъхнете живот на филмите

  Оживете филмите с великолепен съраунд звук. С 200 W мощност на звука, вградени DVD плейър и подобряване до HDMI 1080p вече можете да им се наслаждавате с висококачествени звук и картина, без затруднения! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино SoundBar

200 W (RMS) мощност, Възпроизвеждане на DVD HSB4352/12 Търсене на подобни продукти

Вдъхнете живот на филмите

с мощен събуфър

 • Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Тонколоната Dolby Virtual е усъвършенствана технология за виртуално пресъздаване на аудио, която пресъздава плътни и всеобхващащи обемни звуци от система с две тонколони. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Възпроизвеждането на DVD е подобрено чрез разширяване на 2-каналната среда. В съчетание с Dolby Pro Logic II обработка всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  Тонколоната за домашно кино SoundBar създава атмосфера на изтънченост и изящност във всяка стая. Макар да е проектирана за използване с плосък телевизор с поне 81 см (32") екран, тя може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри и телевизори, с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Вграден FM тунер

  Вграден FM тунер
 • Гъвкаво поставяне на стена или върху хоризонтална повърхност

  Гъвкаво поставяне на стена или върху хоризонтална повърхност
 • 200 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  200 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува