USB флаш устройство

  USB флаш устройство

  Малки, светли, за ползване навсякъде

  Тази алуминиева красавица разполага както с USB, така и с microUSB конектори за използване с компютри, смартфони и таблети! Малкият и лек алуминиев корпус ви позволява да я носите навсякъде, а с функционалността USB OTG можете да я използвате където и да сте! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Малки, светли, за ползване навсякъде

USB OTG с USB и microUSB конектори

 • Моден USB диск с цветен дизайн

  Изберете своя моден цвят: жълто като канарче, розово като крем, пурпурен ултравиолет, зелен пелин електрическо синьо или оранжев изгрев, за да насмогнете на ежедневната необходимост от съхраняване и размяна на данни и усилите мощността на забавлението

 • Вградено предпазно капаче за ваше удобство

  Вече няма да губите капачето си! Предпазното капаче е вградено в конструкцията на изделието така, че ще остава винаги прикрепено към USB паметта. За да го използвате, трябва само да го завъртите назад, да включите паметта и да я използвате.

 • Лесно отваряне и удобно тяло

  Маркировката и перфорациите на опаковката ви показват най-добрия начин да я отворите и бързо да достигнете до своята USB памет без излишни движения.

 • Капацитет за съхранение 8 GB за големи файлове с данни

  Полезните 8 GB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • Индикаторът за активност светва при копиране на файлове

  Привлекателна мека светлина ви показва, че устройството е свързано правилно и работи, като пулсира по-бързо при копиране на файлове към или от паметта му.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростния USB 3.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува