Fidelio

Philips Fidelio

Безжични високоговорители SoundSphere

  Philips Fidelio

  Безжични високоговорители SoundSphere

  Изпитайте емоция като при изпълнение на живо

  Съживете музиката с дълбокия и естествен звук, който предлага акустичната технология на тонколоните SoundSphere. Снабдени с AirPlay, елегантните тонколони за поставяне Philips DS9830W позволяват стрийминг на песни от вашия iPod, iPhone или iPad, а също и от iTunes. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изпитайте емоция като при изпълнение на живо

с тази звукова система

 • SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване

  SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване

  Обратно към славата и енергията на музиката със SoundSphere, който ви дава всяка нота така, както я е искал изпълнителят. Като предоставя чист и естествен звук, SoundSphere създава по-дълбоко и по-широко звуково преживяване. Резултатът е жизнен звук, който ще ви накара да повярвате, че изпълнителите свирят на живо пред вас. Всяка тонколона SoundSphere има високоговорител за високи честоти, който виси над кутията на тонколоната. Този високоговорител има възможност да разпръсква по-чист звук във всички посоки. Технологията за прецизно пресичане на звука и внимателното разполагане на нискочестотния високоговорител, така че да се съчетава идеално с високоговорителя за високи честоти, гарантират минимални смущения и още по-естествен звук.

 • FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  Фирмената технология FullSound на Philips използва цифрова обработка на сигнали от последно поколение, за да пресъздава музиката с висока вярност. Музикалното съдържание се анализира и оптимизира динамично, за да ви позволи да изпитате музиката с висока детайлност и топлота.

 • SoundCurve за превъзходно възпроизвеждане на звука

  SoundCurve за превъзходно възпроизвеждане на звука

  Прецизно проектираният извит заден капак на тази тонколона за поставяне Philips създава високо ефективна акустична структура за възпроизвеждане на звука. Тази елегантна извивка подсилва здравината на кутията на тонколоната, намалява значително вътрешния резонанс и премахва вибрациите и изкривяванията на звука. Можете да се наслаждавате на превъзходен кристално чист звук от тази тонколона с главозамайващ дизайн.

 • Басрефлексна конструкция за възпроизвеждане на дълбоки, плътни баси

  Басрефлексна конструкция за възпроизвеждане на дълбоки, плътни баси

  Басрефлексната акустична система използва тръба за басите, настроена за акустичната сила на звука на кутията на високоговорителите, което позволява възпроизвеждане на дълбоки баси от компактни тела. Прецизно проектираната профилна тръба за басите подпомага движението на въздуха и осигурява дълбок и въздействащ басов звук, дори при голяма сила на звука, като при това намалява до минимум въздушната турбуленция, която може да причини изкривявания.

 • Поточно възпроизвеждане на музика с безжичната технология AirPlay

  Поточно възпроизвеждане на музика с безжичната технология AirPlay

  AirPlay позволява поточно възпроизвеждане на цялата ви музикална колекция от iTunes на докинг станцията Fidelio. Тя възпроизвежда безжично от програмата iTunes на вашия компютър, iPhone, iPad или iPod Touch - на всеки поддържащ AirPlay високоговорител във вашия дом. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че високоговорителите са свързани към вашата Wi-Fi мрежа. Освен това AirPlay позволява едновременно възпроизвеждане на всеки високоговорител във всяка стая. Нека любимите мелодии ви следват навсякъде у дома.

 • Предавайте поточно милиони песни към вашите говорители със Spotify

  Предавайте поточно милиони песни към вашите говорители със Spotify

  Spotify е по-добрият начин да слушате музика. Незабавен достъп до милиони песни на говорителите. Просто натиснете бутона за възпроизвеждане, за да предавате поточно всичко. Първокласният акаунт в iOS устройства на Spotify идва с функция за свързване, която ви позволява да избирате музика на вашето приложение Spotify и да слушате на говорителите без прекъсване от други действия на вашите мобилни устройство и без изтощаване на батерията.

 • Приложение SoundStudio за пълен контрол върху настройките на звука

  Приложение SoundStudio за пълен контрол върху настройките на звука

  Сега можете да слушате музиката точно така, както ви харесва. SoundStudio ви дава пълен контрол върху вашата музика. С него можете да променяте всеки аспект на звука, като използвате само вашия iPhone, интуитивно и лесно. Можете да избирате и променяте звученето на любимите си парчета, да създавате уникални звукови изживявания и да вдъхнете нов живот на любимите си мелодии. Освен това, SoundStudio позволява да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят – за още по-пълно удоволствие от музиката.

 • Обща изходна мощност 2x50 W RMS

  Обща изходна мощност 2x50 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува